PREMSA

MAKING OFF CÓDIGO ÚNICO LA VANGUARDIA

Aquest reportatge comença uns mesos abans parlant amb Rosa M. Bosch sobre el món del córrer en general i més concretament de curses de muntanya, ultratrails, deserts... Moltes converses intercanviant informació i punts de vista.
Continua a la Carretera de les Aigües amb la sessió de fotos a càrrec de Xavier Cervera, i amb l'assistència de la gent de Quantarapartners, agència de comunicació de Injinji al nostre país.

Acaba, com no, amb l'espectacular reportatge publicat al suplement Código Único de La Vanguardia.
Moltes gràcies a tots
Ah, i la foto de l'index, que al pdf no hi sortia!!!


CÓDIGO ÚNICO, LA VANGUARDIA

Boníssim reportatge de Rosa M. Bosch al suplement de La Vanguàrdia anomenat Código Único, un suplement que molts de vosaltres no haureu pogut tenir als dits, jo tampoc, ja que es distribueix només a ciutats grans i en zones considerades d'alt poder adquisitiu.

M'agrada molt compartir protagonisme amb dos cracks com el Zigor Iturrieta i la Fernanda Maciel, fa que fins i tot sembli bo! (He dit sembli!!!)

M'agrada molt que en poques paraules resumeix com visc l'ultrafons i la vida en general.

I m'agrada que quedi publicat el que jo ja he repetit fins a ser "cansino": Tornaré a córrer llargues distàncies!!!

Les fotos, "calité",  de Xavier Cervera.


RANDSTAD AUTOMOCIÓN

A vegades no saps perquè, però en una  Newsletter d'una gran companyia com RANDSTADT i al costat de Karl Van Dijck, directiu d'una gran empresa com  TOYOTA,  i de Vladislava Georgieva, directiva d'una mega empresa com SEAT, hi apareix un "directiu" d'una petita (però matona) empresa com CARROSSERIES TOLOSA.
I no saps perquè, però muda molt. Mola.
http://www.randstad-especialidades.es/automocion/1/ytuqueopinas/como-les-afecta-la-creciente-preocupacion-medioambiental-en-el-sector-del-automovil

TRIATLETAS EN REDVAVEL
http://www.vavel.com/es/masdeportes/atletismo/169564-jaume-tolosa-en-carreras-como-sables-sufrir-se-sufre-mucho-pero-la-recompensa-es-inmensa.html


MAKING OFF, EL PAIS SEMANAL

Dia assolellat, perfecte. Zona espectacular amb marca Barcelona. Un equip de fotògrafs professional. Un munt de sabatilles velles amb les que he compartit molt més que quilòmetres i alguna de nova cedides per un bon company i la marca que representa.  20,30, 40 o no sé quants salts sobre la metafòrica muntanya, amb els seus 20, 30, 40 o no sé quantes clicks d'una càmera seguint les ordres d'un dit que capta el que veu l'ull de l'artista.

Un salt final distès en tàndem pel record.

Un resultat espectacular.

Gràcies a El País Semanal, Borja Vilaseca, Leila Méndez, Àngela Zorrilla i Antonia Salmerón de Custommedia, Jose A. López i a  Raul Fernández de Deerfoot-Saucony
foto:Raul Fernández
foto:Raul Fernández
foto: Raul Fernándezfoto: Jose A. López
foto: Leila Méndez
YO CORRO, EL PAIS SEMANAL

Fantàstic reportatge de Borja Vilaseca explicant la seva experiència a la Marató de Barcelona d'aquest any, i acompanyat de 4 entrevistes a corredors de diferents perfils, un d'ells jo.

Fotos de Leila Mendez, sense paraules!

Tot un regal formar part d'aquest reportatge, i a més, la foto és la que marca l'índex i forma part de la portada del diari El País.
CARRERAS SIN LÍMITE, LA VANGUARDIA
Fantàstic reportatge de Rosa M. Bosch sobre Ultratrails al Magazine de La Vanguardia. Molt content d'haver-hi col·laborat una miqueta.


Aprofitant la xerrada del dijous passat a l'Associació de Joves Empresaris i Emprenedors de Vilobí em varen fer una entrevista que avui és contraportada al Diari de Girona. A l'espera que em facin arribar un exemplar de paper del DdG -jo visc a la província de Barcelona- penjo la versió web d'aquesta entrevista.CONTRAPORTADA DIARI DE GIRONAEQUIPOS Y TALENTO

No hauria pensat mai que aquest titular, "Equipos y Talento" pogués tenir res a veure amb mi, ni per "Equipos" amant com sóc de l'esport individual per una banda, i lo de "Talento"... doncs, que no. Però si que és cert que en equip treballo cada dia del món i que talent n'hi ha i molt entre la gent que m'envolta, dintre i fora l'empresa i per això tirem endavant enmig de la tremenda crisis que ens toca viure.
Molt i molt satisfet de l'entrevista que em va fer la Mar Coma de CUSTOMMEDIA per a la seva publicació "EQUIPOS Y TALENTO".

I si voleu, aquí podeu descarregar el PDF


NO SEMPRE S'HA DE CÓRRER

Interessant reportatge al suplement IDEES+TELETODO de "EL PERIODICO" escrit pel periodista Gaspar Hernàndez sobre la Trobada Anual del Fòrum de Recursos Humans on es varen presentar les conclusions del Brainstorming que havíem fet unes setmanes abans.