13/3/08

DIEDRE



MDS 08: FALTEN 14 DIES
Quan t´aventures a una "bogeria" com aquesta, és una sort poder comptar amb una botiga de material esportiu de trailrunning, montanya i escalada que t´assessori i et proporcioni tot el material necessari. Si a més a més el responsable de la botiga, en Marc Erra, és un sonat finisher del Sables , doncs encara millor , ja que pot sumar l´experiència com a participant i com a professional .
Així doncs, si necessiteu qualsevol cosa relacionada amb els esports de muntanya no dubteu a anar fins a Moià a buscar-ho. Us puc assegurar que sortireu amb la sensació d´haver estat molt ben assessorats i encara més ben atesos.
En el tema esportiu, avui com cada dijous, sessió de gimnàs. Evidentment no hi ha massa a comentar , sols dir que tots els exercicis que tinc com a rutina , avui els he fet amb una mica menys de pes que de costum.
Al vespre,tal com vaig comentar , entrevista a Radio Vic amb en Pep Portet. Els he fotut un rotllo de 20 minuts que no vegis, però és que estic tant il.lusionat que podria estar parlant del tema dos dies seguits. Un altre dia, però , parlaré en profunditat de la part mediàtica de la meva participació a la cursa.

1 comentari:

VIZCAINO-GALLEGO ha dit...

MOLTA SORT EN AQUEST AVENTURA TANT ATREVIDA. REALMENT ELS 40 US HAN AFECTAT A TOTS !!!!

SALUT I SORT !!!