25/4/08

ULTRA-TRAIL LA TRAMUNTANA

Ja estic inscrit per La Tramuntana el cap de setmana del 14-15 de juny.

Crec que tocava fer-ho, ja que és una prova que realment motiva molt, que es fa a casa i que suposa un repte una mica diferent per a mi , ja que no he fet mai una prova com aquesta.
He fet maratons, he fet curses de muntanya, però mai ni tan sols una marató de muntanya, i ara de cop estic inscrit en un ultra-trail de 86km i 4600m de desnivell + i 9000m totals, que a més a més es corre a partir de la 1 de la matinada (mai he corregut de nit, ja que l´etapa NONSTOP del Sables la vaig acabar de dia) i no sé com aguantaré la son, que es desenvolupa quasi tot per sobre dels 2000m( només els passo anant amb avió) i vaja , que em torno a trobar devant d´una prova molt atractiva però amb un interrogant ben gros de com s´afronta i com respondrà el meu cos i el meu cap .

Però bé, vull demostrar que correr no és de covards i no és moment ara d´acollonir-nos.

Allà, com a motivació extra, sé que em trobaré molts amics, entre ells en Jordi Muntalat i en Xico Prat, companys de haima i bon rotllo al Sables.

2 comentaris:

MARTA ha dit...

Només de veure-ho ja em canso!!! D'on t'ha sortit aquest esperit d'arrencar a córrer i tonto l'últim??? Jajaja Sort!

MARTA ha dit...

Per cert, m'he pres la llibertat d'enllaçar-me al meu bloc, així veig que fas!!!Que se't deixa sol i travesses el desert!