15/6/08

VILADRAU-RODA AMB EL NOU GPS

vista general del recorregut
Fa quatre dies que tinc un "pulsometrecronogpsdelahostia" anomenat Garmin Forerunner 405.
Amb ell ja no em puc perdre, i per provar-ho i demostrar-ho vaig anar de Viladrau a casa sense coneixer els camins (no entreno mai per aquella zona) i només utilitzant el GPS que m´anava indicant la posició de casa meva i una mica de sentit comú i de sort a l´hora de triar el camí a seguir.
Deixant apart un parell de cops que vaig recular per creure que em desviava, la resta del trajecte va ser bastant el que ha de ser i el fet de saber a tothora on era el destí final realment dóna molta tranquilitat.

un trosset del camí(els puntets soc jo cada 2 segons)

Tot això ho pots comprovar quan arribes a casa i ho descarregues a l´ordenador i ho visualitzes a sobre del "Google earth" i veus pam a pam els camins que has fet, on t´has equivocat, i fins i tot on haguesis anat a parar si haguéssis triat una altra opció, sense contar que també et diu la velocitat que portes a cada moment, l´altura respecte el nivell del mar, les pulsacions i només faltaria que a més fós nevera per portar la cerveseta fresca.

No em conec, encara, totes les aplicacions i possibilitats que té el nou aparell, però el que si que sé es que ara podria resseguir el mateix camí endevant o enrera sense haver de triar ja que m´aniria avisant si em desvio de la ruta marcada.


Ara ja si que em podreu trobar a qualsevol lloc del país corrent, i tot i que sembli que estic perdut, podreu estars segurs que no és així, que potser no sé on sóc, però sabré cap on he d´anar.

3 comentaris:

MARTA ha dit...

Si sempre fos tan senzill per saber on anem, com introduir unes coordenades..

Anònim ha dit...

Jo fa temps que tinc un Foreruneer 305 i estic enganxadíssim, no puc sortir sense aquest invent.

Unknown ha dit...

hola crack, jo tinc el 705 i estic enganxat, mira aquesta web www.wikiloc.com
aquí et pots baixar rutes de tot el mon al gps o si en tens alguna ruta bona la pots penjar.

es un no parar!!!!!!
www.famdepedal.com