7/9/08

INSCRIPCIÓ AL SABLES 09

Demà dilluns s´obren les inscripcions al MDS 09, i es preveu que demà mateix s´acabin, suposo que per l´efecte Luis Enrique.
Els que ja l´hem fet tenim una certa prioritat per reservar plaça i ja ho podem fer a través d´un link a la web de Nolimit, pero no ho faré!!

Sé que al bloc consta com a objectiu meu i prioritari de cara al 2009 i realment em faria molta il·lusió ser-hi ja que m´agradaria i molt reviure tot el que va suposar aquella setmana: els companys de haima i de cursa en general amb les relacions humanes que es varen crear, el repte físic i esportiu extrem, la relació a distància però tant propera amb la familia i els amics només amb uns senzills mails i també, perquè no dir-ho, crec que podria millorar la meva posició a la classificació.
Em sap greu quan miro la web del Sables i veig la meva foto amb la medalla a la portada durant tot l´any i el video de la meva arribada inmortalitzat per sempre, però malgrat tot això, tots tenim clar que a la vida no es pot tenir tot, i el 2009 no serà un any Sables. Tranquils que no és per lesió ni aburriment, però no us diré on rau l´alternativa fins que no estigui clara.

El que si que us puc adelantar és que promet, motiva i us farà una mica d´enveja als que us va aquest rotllo del patir i disfrutar alhora amb unes sabatilles als peus i una motxila a l´esquena.

La solució...... molt aviat!!! Paraula.

3 comentaris:

Ramon ha dit...

Aiaiai, que ja sembla per on vas, suposo que també hi haurà sorra, oi?
I de postres l'UTMB.
Jo si no hi ha res de nou, apart dels tres tris de llarga distància, a l'agost segurament a fer l'Ultra Trail des Pirynées, que te la mateixa distància i desnivells que l'UTMB, en fi, és bo anar muntat projectes i encara més poguer-els realitzar.
Records

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Ramon,evidentment té sorra, però ja ho diré quan tingui la inscripció confirmada. De paraula ja ho he dit a algú i potser t´arribarà abans, però vull ser prudent al publicar-ho.

Però motiva un guevo, o no??

Kaiko ha dit...

Hola Jaume... quina intriga, estic impacient per saber quin gran repte prepares per l'any vinent.
A mi m'agradaria fer l'UTMB, i si no em puc inscriure (es fa per sorteig) suposo que com Ramon m'apuntare al GRP versió llarga.

Salut