22/11/08

TRACK GPS MARATHON DES SABLES 08

Trastejant per forums de gent malalta del córrer, farcits d´entesos en tots els temes, justament en un fil del MDS 09 un hi va penjar un link que em creia si no impossible, si bastant difícil de trobar a la xarxa: EL TRACK GPS DEL RECORREGUT DEL MDS 08.



Quan dic que em semblava impossible, o difícil, ho dic per dos motius.
El primer és que l´organització sempre havia entès que era molt reservada amb facilitar els tracks de la prova que, tot i que cada any són diferents i per tant la seva publicació després d´aquesta no afavoreix a cap participant per la de l´any seguent, si que és cert que el marcatge demana una certa feina i potser la volen protegir, no sé...
Per altra banda, que un participant carregui amb el pes del Gps i piles de recanvi quan la màxima obsessió ( al menys meva ) era la de minimitzar pès d´on fos, fins a l´extrem de retallar les vores dels paquets de menjar liofilitzat, o fabricar-me unes xancletes amb la part de sobre d´unes de velles (arrencant la sola) i amb dues vetes elàstiques com a única fixació al peu, això entre d´altres moltes frikades, doncs em costa de creure, o em costava de creure.

La prova és evident, i gràcies a això i a l´increible Google Earth ara podem gaudir de córrer virtualment, des de la butaca i amb una cerveseta als dits, la 23ª edició del Marathon des Sables 08.
Era molt millor, com sempre, el directe.

2 comentaris:

PILTRAFAS ha dit...

Lo que no entrenes hoy, no lo recuperas mañana,todavía queda bastante tiempo pero no lo sigas dejando, dejate ya de mojitos y playa (esto es envidia que yo no puedo irme) y ponte a correr...

Me tienes que pasar información de tu viaje a a Legoland...

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Juanma, tienes razon, toda la razon, basta ya de mojitos!!!

por mail te mando lo que quieras de Legoland.