26/11/08

OSONA.COM

Una vegada més donar les gràcies a la gent d´Osona.com pel suport que em donen a nivell mediàtic. ( a més m´ha fet molta gràcia el link que posen a baix als mails que vaig enviar des de la cursa, quins records... m´han fet posar la gallinadepiel)


Esports
25/11/2008 - 15:36h
Jaume Tolosa, escollit millor esportista de Roda de Ter

Més de 200 persones van omplir dissabte passat la Porxada de Can Planoles per celebrar la VII Festa de l’Esport rodenc. A la vetllada, Jaume Tolosa va estar escollit el millor esportista rodenc durant la temporada 2007-2008. Del 30 de març al 5 d’abril, Tolosa va participar a la prova d’autosuficiència més dura del món: la Marathon des Sables (foto). La mítica carrera a peu pel desert del Sàhara va recórrer, en la seva 23a edició, 240 quilòmetres i va acollir més de 850 corredors. El rodenc va quedar a la 55a posició de la general i el 8è d’entre els participants espanyols. Va fer un temps de 29 hores i 31 minuts i va arribar només 10 hores més tard que el primer classificat.
- Cròniques de la cursa, per Jaume Tolosa- Anar al bloc de Jaume Tolosa

1 comentari:

Ironxevi ha dit...

Felicitats, osonenc de l'any.
Ja em confirmaràs la teva assistencia a la Marató. Si vos, en acabat, uns quants anem a dinar al restaurant WOK, és tipus buffet.
Ens veiem