27/1/09

MOHAMAD AHANSAL TAMBÉ A LA LIBYAN

Com que no estava clar qui guanyaria la Libyan Challenge, a última hora s'hi ha afegit l'Ahansal petit, guanyador l'any passat i no sé quantes vegades 2on classificat darrera del seu germà Lahcen, del Marathon des Sables.

Sempre l'ha precedit una fama d'etern segón. És el problema de tenir un rival que mai has pogut doblegar, i més si a sobre és el teu propi germà. Llavors el cognom encara enfatitza més la teva perpètua 2ona posició.

Amb Mohamed Ahansal el dia d'entrega de premis del Sables. A mi no eh! a ell!

A l'edició del 2008, aprofitant l'absència de Lahcen, es va fer valdre el dret a guanyar amb tot el mèrit i per segona vegada, una edició del MDS. Aquest any però, devant de la tornada del "germà bo" i tot i tenint confirmada la seva participació a la prova marroquina, s'ha buscat una alternativa a la Libyan, on poder pujar al primer lloc del podi, si la resta de competidors li ho permeten, tot i sabent que possiblement li acabarà restant possibilitats de fer un millor resultat al Sables si no es recupera bé de l'esforç de 200km Nonstop (segons l´última info de l´organització els 194 km previstos s´han allargat fins a +-5 km més, per si no en teniem prou)

També com a nota curiosa, i tal com també ha publicat en Ser13gio, serà present a la Libyan d´aquest any Joey Kelly, del grup dels anys 80 The Kelly Family que ha canviat, ja fa temps, el micro per les proves ultra.
Algú te un disc seu per deixar-me? O me´l descarrego en plan pirata? Li demano un autògraf? Ens cantarà una cançó fora la haima, a la vora del foc?
Més dubtes afegits als que ja tenia amb el Gps, la motxilla, i el menjar!!
Serà distret!