25/1/09

UN CABRERÈS ESPLÈNDID!!

La ventada d´ahir, que la vaig haver de patir durant 26km obligant-me en alguns trams a córrer mig ajupit i empenyent amb força de costat per evitar que em tirés a terra (sort que portava la motxilla amb 8kg), ha deixat per avui un dia net i clar dels que, si tries bé el recorregut, no tenen preu.
Quin recorregut pot tenir aquestes característiques?

Qualsevol que passi per els cingles de l´Avenc, des d'on em pogut veure, en un mateix tram que ja de per si sol és preciós, des de un Pedraforca genial, el Puigmal, tot un Pirineu blanc de neu, el Matagalls i tot el Montseny a tocar, un pantà de Sau ple com mai, unes cingleres de Vilanova, que tant visito, però des d'una altra prespectiva, i fins i tot el mar, on hi hem distingit les Illes Medes Cingles de l'Avenc, però no és d'avui!


Aquesta sortida d´avui, a més, salda un deute esportiu que ens teniem mutuament, amb en JosepMª Collell, bon coneixedor del Cabrerès i que juntament amb en Pepe i en Jaume estàn preparant per diumenge la Mitja de Granollers.

La volta amb ells ha acabat a Cantonigròs, quan portavem 21km, a un ritme alegre, i a partir d´aquí, amb en Ramon Anglada cap a la Plana, tot xerrant de menjar i més menjar, segur que fruit de la gana acumulada de córrer sense parar a avituallar com ens té acostumats en Massa.

Al final, un bon entrenament més al sac. 37km amb 3:31 i 6 kg a la motxilla i que completen una setmana amb 92km en 4 sessions,2 dies d'estàtica i estiraments,1 dia de gimnàs, i 1 dia de natació amb 1000m relaxats i que la fan una setmana ja no tant exigent com alguna de les anteriors, i amb clara vocació de baixada de ritme de cara a afrontar l'últim més amb bones sensacions i no saturar el cos amb més km.

4 comentaris:

Ramon ha dit...

Ieps, bona matinal, gran paisatge (que n'és de maca Osona) i millor companyia.
Estàs fort punyeteru, et veig bé i gaudiràs com un micu.
Records

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies Ramon, ja t´ho diré si gaudiré o no!!

Anònim ha dit...

Patiràs com un cabró,avui m'he mirat el dvd que em va passar en ser13gio i collons si patiràs.

Mare de Déu,quanta sora,quanta calor,quants camells(dromedaris),quanta inconsciència hi ha pel món,amb lo bé que s'estàa caeta,llegint històries d'avetures a la vora del foc....

masa

Jaume Tolosa ha dit...

Massa, saps perfectament que no penses el que dius!!
Si no de que, tu estaràs fent la Trans mentre jo sigui a Libia?

Quan siguem grans ja llegirem a la vora del foc.

Salut