20/2/09

GPS AL "PIL PIL"

Demà marxo cap a la Libyan, 4 dies per la cursa.

Quan dic GPS AL PIL PIL no em refereixo ni molt menys l'última creació de Ferran Adrià.
Molt millor. És l'última creació de 4 cracks de la "informaticogepeésica". Als 3 que ja havia anomenat (Xevi Cortacans de Muntanya de LLibres, Pep bisquert i Lluís Santanach, tots de la Unió Excursionista Vic) s'hi va afegir ahir ( tot i que també feia dies que hi remenava) en Quico Morales.

"Pil pil" és la manera que tenen ells per anomenar la crakejada i unió que han fet de diferents programes per aconseguir que tots junts funcionin dintre d'un aparell, i que el fabricant no ha previst, entrant fins a l'ànima d'aquest, fins a la cuina, per tant, el simil amb una recepta és molt encertada. Només em passat dels fogons al pc.

Apart de les hores invertides cada un d'ells en solitari modificant i provant la part que per distribució de competències li correspon a cadascú, ahir al vespre reunió de sabis per acabar de provar-ho tot junt i posar-ho dintre del gps.
Un cop aconsseguit, la prova definitiva: Amb el mateix sistema i la mateixa configuració i format, provar-ho amb ortofotos de Vic.

Resultat:
4 tius, a la una de la nit, dintre un cotxe donant voltes per Vic, mirant enbadalits un aparell i saltant d'un peu cada cop que la nostra posició sortia d'una de les fotos i veiem com automàticament s'obria la seguent.
ÈXIT TOTAL!!!

El meu Gps Magellan Triton 1500, no només porta els waypoints facilitats per la Libyan, sinó que han pogut crear un track sobre les 42 fotos que han extret de Google earth, i en les zones on aquest programa no té cap mena de definició, d' ortofotos i de la Nasa, i a més, posar aquestes fotos darrera d'aquest track dins del meu gps, aconseguint un resultat únic.
I si no, valoreu les fotos!!.



10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan tornis de la Lybian potser que parlis amb els de Magellan i els vens l'invent... ei, que no va de conya! Apa Jaume, que et vagi tot molt bé, estarem seguint amb delit els teus progressos! Molta sort.

Joan F. i Maribel

Luigi ha dit...

Que vagi molt bé

Luigi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PILTRAFAS ha dit...

Buenas noches campeón, (si es que puedes dormir).
Cuando el otro dia nombré una foto tuya y mia en facebook, con el adjetivo que usé no me refería a ti como deportista, sino como persona. Lastima que no tratasemos más en el desierto. Ahora te quiero desear lo mejor, conoces donde vás, pero que eso no te haga bajar la guardia. Correr, andar, comer, beber, beber, beber, paciencia y un poquito de suerte, tu sabes como hacerlo. Eres grande, lo conseguiras.
Un abrazo muy fuerte..

Ignasi Maraton ha dit...

Be Jaume despres de tota la feina feta ara a disfrutar de la cursa i a pasar-ho tot el millor que puguis, gaudint de cada moment. Et desitjem molta sort i que disfrutis

Jaume Tolosa ha dit...

Joan i Maribel, Luigi, Juanma, Ignasi, moltisimes gracies a tots!!! Amb les empentes que m'envieu entre tots no caldrà que corri gaire.
Traduzco Juanma, que si seguiis empujandome asi, no hara falta que corra mucho, jeje

Anònim ha dit...

Anims i molta sort makina!!!!!!!!!

Ramon ha dit...

Suposo que ja deus ser de camí a l'aeroport o acaban de tancar bosses i motxila, una última abraçada i com he llegit del Javi Subias, "fer cim no és cap fracàs és una oportunitat per millorar la propera vegada", amb això el que et vull transmetre, és que no tinguis pressió i que gaudeixis de cada dia del desert.
Al crit de "Desperta Ferro"
Desde l'altre banda del Ter, ànims i una abraçada

Jaume Tolosa ha dit...

Oscar, Ramon, moltes gracies!! fins aviat!!

Anònim ha dit...

Si te gusta el "bakalo" esto te va a encantar: http://www.mendiak.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=384037#384037

Anònim