17/2/09

RODA DE PREMSA

A 4 dies de marxarcap a Líbia, a 7 de la cursa

Avui a les 11 del matí, Muntanya de LLibres, llibreria especialitzada en viatges, muntanya i aventura havia convocat una roda de premsa a la seva botiga del carrer Verdaguer de Vic.
En Xevi i en Lluís preparant-ho tot

L'objectiu era donar a coneixer no sols la vessant esportiva de la meva participació a la Libyan Challenge, que també, sinó incidir més en la part tecnològica i més relacionada amb el Gps, on tinc la gran sort de poder comptar amb l'ajuda de la mateixa llibreria, de Magellan i de la Unió Excursionista de Vic si parlem d'entitats i de Xevi Cortacans, Pep Bisquert i Lluís Santanach si ens referim a les persones.

Just abans de començar


Al darrera nostre, apart del logo de SolGironès, hi ha anat apareixent durant l'explicació la vista del track en 3D sobre fotografies de satèlit, que és el repte tecnològic que s'havien marcat aquests tres cracks dels planells i el Gps i que han superat amb nota, ja que tot i ser una zona , la de l' Akakus, sense documentàció cartogràfica han pogut quadrar aquestes fotos sobre el terreny delimitat per els waypoints que ens va enviar l'organització de la cursa.
Fins aquí, repte superat, però no en tenen prou. Tot i que amb això ja podem decidir quina és la teòrica millor ruta, i em poden marcar un track i així evitar-me l'haver de prendre decisions sobre el terreny, doncs ara el seguent pas que tenen al cap, està en poder carregar tot aquest pack de ruta sobre foto al terminal Gps amb tecnologia de gama alta Magellan Triton 1500.
En Lluís explicant la part tècnica

Si ho aconsegueixen, podré disfrutar del lúxe de poder visualitzar al Gps les imatges que estaré trepitjant a temps real, cosa que m'ajudarà molt sobretot en els trams que em toqui fer de nit.

Tinc clar que és una feina molt difícil (per a mi del tot impossible), i més tenint en consideració que els queden 3 dies per fer-la, però jo tinc tota la confiança en que s'en sortiran, i la tinc perquè m'han demostrat que són capaços d'això i més.

4 comentaris:

Alfonso García Territorio Trail Media ha dit...

Jeje, qué serio sales en la foto. Parece que vas a presentar el telediario

Anònim ha dit...

Vinga Jaume !! que ja queda poc per gaudir de la cursa.
Una abraçada,
Pablo Segura

Jaume Tolosa ha dit...

Alfonso, és que soy serio, muy serio, excesivamente serio...

Hola Pablo, gracies pel suport!!

Vabau ha dit...

Jaume molts ànims i molta sort a la cursa!
De fet, veient el ben equipat que vas no et faran garie falta, perquè entre la tecnologia i la teva capacitat triomfaràs segur.
Et trucarem divendres.

Elisabet i Màrius