14/2/09

TUNNING DE MOTXILLA I GPS

A 7 dies de marxar cap a Líbia!!!

No patiu, no he posat alerons a la motxilla per córrer més, ni hi he posat un mega equip de música per acompanyar-me durant la nit, ni llum i ni tan sols hi he pintat unes flames o la Carmen de Mairena en pilotes (Arjjjjj).

Després de provar i pesar varies motxilles, he arribat a la conclusió que repeteixo marca i model. Tornaré a córrer amb la Raidlight Evolution 2 que tant bé em va anar al Sables, però com que no necessito tanta capacitat (20+4 ltr) no portaré la part frontal, que també és la més incòmoda.

El problema surt, però, quan penso que amb els 2 bidons de les tires, encara que els posi de 700ml, no arribo de control a control (+-25km) i per tant em faltarà el litre i mig d'aigua que anava allotjada justament en aquest tros de motxilla que no portaré.

Aquí és quan entra en joc el tenir bons amics, professionals, i a més tenir la barra d'abusar d'ells sense cap mena de mirament, Je!.








.
En Pep Vallbona, maratonià i tapisser
.
.
.
.
.
.
.
En Pep de Tapisseria Vallbona em va solventar el meu problema sense masses problemes i ara ja tinc ampolla d'aigua penjada a sota, molt accesible, fàcil de posar i treure i a més no noto que la porto (si no fos pel pes).
Senzill i còmode

No content amb això, continua la meva barra i seguint la idea de'n Bisquert de portar el Gps al canell ens liem, vaja es lia en Pep, i jo m'ho miro i em limito a opinar, a fer un invent que tot i que ens hi varem esforçar i molt(vaja ell, ja que jo m'ho mirava i emprobava i prou) no acaba d'anar del tot bé ja que el suport de bici del Magellan Triton 1500 no permet passar tota la cinta i es mou una miqueta . Al final però varem aconsseguir un bon posicionament d'aquest i ara falta provar-ho i decidir si el porto així o senzillament penjat a la motxilla.

el meu Magellan Triton 1500

S'acaba el temps...ja tot comença a fer olor de sorra!

11 comentaris:

robert mayoral ha dit...

necessito consells teus de tunning...mare meva no se on ficaré tot el que vull dur a Sables en aquella micro motxilla....
l'ampolla no molestarà al cul¿¿??

PILTRAFAS ha dit...

Lo del tunning de la mochila "expectacular". Les voy a colgar la idea a los del foro con tu permiso. Y lo del GPS.... "ostia" y yo me quejaba de mi garmin forerunner...

Lo Búfal ha dit...

Trobo que tot és molt emocionant. Em sembla molt bé la transformació de la motxila però, com diu en Robert, l'ampolla no et molestarà?, no rebotarà?
Salut.

Ironxevi ha dit...

Jaume, que tinguis tota la sort del mon, encara que tampoc és qüestió de sort, sino de tot el bon entrenament que has dut a terme. MOLTA SORT, i desde aqui, estarem tots amb tu

Jaume Tolosa ha dit...

Robert, ja saps que pots comtar amb mi pels consells que vulguis, una altra cosa serà que et siguin útils, jeje. el mail jaume@tolosa.cat el telf 669798542.
Ah, i no molesta gens.

HOla Juanma, puedes colgarlo sin problema, ya lo sabes.En la muñeca lo llevaré solo de noche, que hace falta consultarlo mas a menudo. De dia colgado de las tiras de la mochila con el mismo soporte.

Bufal, gracies i com he dit no molesta gens.

Xevi, gracies pels anims. Sé que estareu amb mi!!!

Anònim ha dit...

bé Jaume,ja queda ben poc.Ja saps: la totalitat de la haima 9 hi serà amb tu. Ho saps segur.Molts ànims i cap endavant.Collosn,quin catxarro al canell!!! jajajaja..
Com puc fer el seguiment per comunicar a la resta dels companys?
Diguem quelcom.
Una abraçada,
Pablo Segura

Anònim ha dit...

Jaume,et fà falta alguna samarreta Sables de les que vaig fer?.Tinc una L i una XL.
Sense cost( ja em vau ajudar prou quan tenia la pila per vendre).
Ja em diràs.
Pablo.

Ramon ha dit...

Jaume, ja s'olora la sorra del desert, l'escalfor del sol quan treu el nas i el fred de quan s'amaga.
Un crit: VIIIIIIINGAAAA, que això ja ho tens.
Molts d'ànims desde l'altre banda del Ter

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Pablo, com anyoraré la haima 9...
Les instruccions pel seguiment les penjaré algun dia d'aquests, abans de marxar espero!

Ramon, gracies des de l'altra banda del ter, jeje. Per cert, després et truco per consell sobre piles.

Anònim ha dit...

4 dies to go!!!!!!!!!!!!! Ja ho tens aixo Jaume.
Anims!!!

Jaume Tolosa ha dit...

Uf!! 4 dies, be ara ja 3!!!
Gracies