7/4/09

TORNEM-HI QUE NO HA ESTAT RES!!

Vaig acabar la Libyan el 25 de febrer, així doncs fa 39 dies, dels quals vaig descansar per obligació més que per devoció els primers 15, després vaig començar a córrer i a visitar el gimnàs però al no tenir bones sensacions(em notava les cames tenses i el cap cansat) vaig tornar a abaixar el pistó, i tot i que anava sortint regularment per no parar del tot, el cert és que no tenia bones sensacions, ni físiques ni mentals.
Aquesta setmana la cosa ja pinta diferent. El cap ja demana canya i el cos l'accepta. Hi deu tenir a veure l'haver parlat amb tots els amics que han acabat el Sables i expliquen emocionats l'experiència. La mateixa il·lusió que desprenia jo ara fa 1 any.

Els vespres ja els dedico a buscar per internet el proper lloc i la data on passar-les canutes. L'oferta és variada i l'elecció es fa difícil. Tinc temps per decidir, però ho voldria fer aviat.

Per acabar-ho de complicar, entre d'altres, avui m'han fet una preposició desonesta i temptadora.
No tenia en ment repetir cap cursa de les que ja he fet. hi ha moltes curses per córrer i molts pocs anys per fer-les. Però uns m'empenyen cap a Libia. D'altres m'empenyen cap a Sables, i jo que m'estic empenyent tot sol cap a mil-i-una opcions.

De moment, tornarem a entrenar i a disfrutar corrent, tornarem a somniar amb les imatges de mil paissatges espectaculars, i intentarem anar fent coses per també, poder-les escriure.

5 comentaris:

Ramon ha dit...

Celebro que ja estiguis recuperat, quan vulguis anar a estirar les cames, ja ho saps,...
Records

Jaume Tolosa ha dit...

El dia que vulguis!!!!

Ramon ha dit...

Fas alguna cosa demà divendres per la matina?

PILTRAFAS ha dit...

¿Quieres una opcion?

¿nos vamos al Gobi en China en Mayo del 2010?

Ahí queda eso........

Como lea mi mujer este comentario me corta.........¡¡¡tu no se lo digas!!

Jaume Tolosa ha dit...

Animal, que eres un animal, tienes por delante 800km y ya piensas en el 2010?
ahora mismo llamo a tu mujer y que sepa con quien vive!!!