8/5/09

JUANMA, CAMÍ DE SANTIAGO


Ahir dia 7 va començar el particular repte que s'ha marcat el meu amic de Sables Juan Manuel Medina, conegut en el món atlètic com a Piltrafas.

Com ja havia publicat anteriorment, es tracta de completar el camino de Santiago en 10 etapes d'aproximadament 80 km i amb finalitats benèfiques, ja que a través de la seva WEB es poden comprar els km que realitza o les ciutats per on passa, sempre a favor de diferents organitzacions benèfiques infantils.
.
La meva intenció era estar amb ell a l'etapa de demà dissabte, per la zona de La Rioja, però el fet d'haver-hi d'anar sol per questions familia-laborals, m'obligaria a fer 80km d'anada i 80 de tornada per recuperar el cotxe, o que el seu cotxe d'assitència em tornés, amb el trasbals que això els suposaria.
.
Si algú vol anar a fer un tomb per La Rioja, que ho digui ràpid, que marxem avui al vespre!!
A la seva web hi anirà penjant dia a dia una crònica de les diferents etàpes. De moment ja es pot llegir la d'ahir, ara que deu estar ja a mitja segona etapa.
.
Ja porta molts km venuts, però encara en queden molts per vendre...i per córrer.
.
Molta sort

1 comentari:

JAVI SUBIAS ha dit...

Le prometí a Juanma que haría mas de una etapa junto a él, y mi lesión no me lo ha permitido. El otro día hablamos, y ya me comentó que quizás lo acompañabas un día, y no sabes la envidia que sentí, porque eso si hubiera sido un sueño. De nuevo, trotar los tres juntos.... bueno.... estoy allí a su lado y al tuyo si vas, y físicamente, queda emplazado para otra ocasión. Si al final puedes ir, dale un fuerte abrazo de mi parte.