2/9/09

STOPANDGO!

Les vacances són necessaries en tots els ambits.

Tant a la feina com a tot el que t'agrada fer i fas amb insistència, en el meu cas el córrer i una miqueta també el mantenir un bloc, fer un "stopandgo" et recarrega les piles, t'omple de nova il·lusió i en el cas del running dóna una tregua als muscles i a les articulacions.

Quan no compleixes amb la suposada obligació de les vacances en qualsevol dels àmbits, alguna cosa t'acaba recordant que no has fet el que tocava. No vaig parar voluntàriament després de la Nuria-Queralt i he hagut de parar per pebrots posant en perill tota la nova temporada.


Fa anys que arrossego lleus problemes de cartíleg i tot i que gairebé no ho recordava, les fortes baixades de la NQ "a saco" s'han encarregat de fer-me'n memòria.


Gairebé 2 mesos després, crec que la lesió es pot donar per superada. Començo a fer entrenaments sense dolor i cada cop una miqueta més llargs i amb una mica de desnivell. Ara, fent una demostració "d'inteligència suprema", en lloc de buscar-me un objectiu a llarg plaç, aquest el situo abans de final d'any i dur, molt dur. Un cop feta la inscripció, si arriba el cas, ja en faré cinc cèntims (ull als traductors automàtics, això vol dir que ja ho explicaré).


Imprudència? Als catalans, a vegades per sobre del seny ens hi passa la il·lusió. Aquí en diem la rauxa!


D'aquí a una setmana m'en vaig de vacances al Marroc amb la familia. Sempre diuen que si, que el desert deu ser molt maco... Ara ho veuran.

En tornant... tocarà decidir el futur inmediat dels meus genolls.

4 comentaris:

Xesc ha dit...

Primer de tot estic content que els dolors no hi siguint i que tornis a disfrutar entrenant. I tens tota la rao amb lo de la imprudencia i l´il.lussio, jo he comes aquest gran error i he fet l´inscripcio a varies curses i crec que no les podre fer pq el dolor m´impadeix correr a partir dels 40 minuts.
A veure si som capaços de que el cap mani i no sigui el cor com sempre m´ha passat.

Et desitjo unes bones vacances amb la familia.

Anònim ha dit...

passeu unes bones vacances al marroc i així acabes de recuperar-te...

primer seny i després rauxa ;-)

una abraçada i salut

manel

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Xesc, recuperat aviat que tenim una sortideta pendent!

Gracies Manel(quin?). Salut!!

Anònim ha dit...

bones vacances Jaume

tenia pendent enviar-te un correu per donar-te les gràcies; em vas escriure un mail d´ànim a Sables 2009; sóc el Joan Vilà, visc a Mèxic i sóc amic del Chalita

ja ens diràs on vas a final d´any!

Joan