12/1/10

VULL, PUC...PUC?

Després de l'entrenament per el Moianès i per l'Alta Garrotxa i de que la famosa crisis sembla que remunta, els meus anims també han experimentat una lleugera pujada. He dit lleugera. Hem deixat els nº vermells físics i psíquics a una banda i sembla que les sensacions van millorant (i les que no potser se m'en refoten) i això em permet mirar el futur més inmediat amb uns altres ulls i per tant, planejar una cursa a la primavera. Havia decidit no fer res, més que decidit, la paraula exàcte seria que la situació m'acompanyava a no fer res a curt termini, però aquest canvi que he comentat ho ha canviat tot. Vull tornar a l'Àfrica.

Aquest és sempre el primer pas. VULL!. A partir d'aquí fa falta acompanyar el "vull" del "puc", i aquest "puc" és molt ampli: puc entrenar a consciència?, puc obtenir el permis de la familia?, puc fer una setmana de vacances?, puc renovar l'ajuda de l'sponsor?, puc un munt de coses?... De moment tenim el "vull", ja és molt, ara anirem solucionant (i ràpid) els "puc". Puc?

6 comentaris:

JAVI SUBIAS ha dit...

Un fuerte abrazo y un muy feliz año amigo.

mia ha dit...

si que pots, n'estic convençut com estic convençut que no serà fàcil, però pots.

La saps aquella de què "no hi ha impossibles, sinó només excuses"

tu a totes que això és el què et va i t'agrada, un nou repte.

fins aviat

Ignasi Maraton ha dit...

Es clar que pots i els que et lleguim i et seguim, t'animem a que facis un altre d'aquestes carreres increibles en les que et podem seguir a milers de kms, vinga cap a l'Africa........crak¡¡¡

Kaiko ha dit...

Bon any 2010!
Que millor que començar l'any amb ganes de nous reptes!
Ànims i a veure amb què ens sorprens aquesta vegada?
Salut!

Xesc ha dit...

Diuen que querer es poder aixi que no valen excuses. Et desitjo un bon any i m´ alegro que tornis a tindre il.lussio i ganes. Si al final no fas Africa i vols compartir alguna cosa maca,dura i extrema per França, Italia jo aquest any porto de cap coses molt heavys. Aixi que ja saps.

Cuidat

Jaume Tolosa ha dit...

Gracias Javi, gracies a tots!

Doncs si, aquesta setmana decideixo el meu futur més inmediat!! (esportivament parlant, es clar)