17/3/10

Victòria!!!!!!!!!!!!!!!!

Finalment en Jaume ha entrat segon darrera del Pasquale

Ha patit un defalliment,però res preocupant


Les premiers coureurs ont franchi la ligne d'arrivée dans la nuit. Le grand vainqueur est Pasquale Brandi sur le 260 km. Jaume est actuellement en compagnie d'une équipe médicale ; il n'est plus en grande forme, et a laché quelques kilomètres avant l'arrivée finale. Ces deux coureurs ont réalisé un exploit incroyable , mettant une pression phénoménal sur les coureurs et l'organisation ! Valérie Levai et Karim Sasse sont aussi les grands gagnants du 190 km. Une belle leçon de solidarité puisque ces deux participants ont fait toute la course ensemble se soutenant à chaque épreuve et s'encourageant dans les moments difficiles ! La suite des résultats dans la journée.
Jaume Tolosa a franchi la ligne d'arrivée à 10h39 ce matin. Après un bon coup de fatigue, il a terminé ce bel exploit. Tout va bien pour lui, que personne que s'inquiète. Il a fait une course formidable, defiant le monde de la course et les terres algériennes ! Un grand bravo à Jaume !
Thomas Renuart, Cecile bertin, et Isabelle Robert ont franchi la ligne d'arrivée tous 

7 comentaris:

massaguer ha dit...

Perdoneu que us hagi desatés,però aquest matí malauradament he hagut d'anar a Girona i he estat tot el matí fora i sense ordinador,però quan he arribat a casa m'he assabentat del GRAN SEGON lloc del JAUME!!!!!!!!!!!!,quin gust de victòria que té aquest lloc.Enhorabona,vailet!!!!

Anònim ha dit...

Ha sigut un plaer poder seguir la cursa a traves teu, gracies, acaba de trucar en Jaume, diu que esta enfilat a una muntanya a on han descubert que hi havia cobertura, diu que no l'hi ha passat res, que ha tingut de reposar un parel d'horetes,res mes, bé, ja ens ho explicarà ell quan arribi.
Estem contents que hagi acabat, encara que continuem mira'n com van els altres,no serà amb aquesta pressió.

Roser

Àngel ha dit...

Enhorabona CAMPIÓ!!!. Fent el seguiment de la cursa crec que m'he aprimat i tot del patiment que he passat degut a la poca informació que rebíem. Però com diu el proverbi: TOT VA BÉ SI ACAVA BÉ!!!. FELICITATS JAUME!!!

Anònim ha dit...

enhorabona Jaume. ets "lo puto" crack.
Ens has proporcionat una cursa que serà díficil d'oblidar: intensa, emocionant, amb una mica de suspens...però amb final feliç-de fet, el que et mereixes després de córrer com has corregut.
moltes felicitats i bona tornada.
Joan Vinyoles

Anònim ha dit...

IMPRESSIONANT, JAUME!!! MOLTES FELICITATS!!! JOAN, DES DE MÈXIC

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Bragvo Jaume, has fet una cavalcada fantàstica i ens has fet bivrar, felicitats Grand capitain.

Jaume

massaguer ha dit...

Conclusió final,no et fiïs mai d'un italià,et deixarà tirat al desert juo,juo,juo.