24/7/10

A LA JUNGLE MARATHON AMB AMICS

Ahir varem fer una quedada-entreno amb els 3 cracks amb qui aniré a la propera Jungle Marathon, el Cyrus amb qui ja he compartit 3 deserts diferents, Sables 2008 (tot i que encara no ens coneixíem) Libyan 2009 i Transahariana 2010, el Xavi Marina, el nen del grup però amb un bon currículum de curses i alma-mater de la Costa Brava Xtrem i l'Albert Bosch, un fenòmeno multi-disciplinar que entre d'altres coses acaba d'arribar de l'Everest, punt i final del projecte 7 cims.

De la trobada n'esperàvem treure, a més d'un bon entrenament ( que hi va ser, entre Cala Morisca i Tossa pel camí de ronda), unes quantes conclusions sobre diferents temes que ens afectaran a la cursa, com material, menjar, roba...però la cosa que va quedar més clara va ser que ens ho passarem de conya. Ens hem ajuntat 4 tios amb ganes de passar-ho bé, de conèixer un nou entorn i de compartir una experiència brutal amb la selva i totes les seves cuques!

I com no, moltes gràcies al Xavi i la Neus per la manera com varen acollir a casa seva a tres tios bruts i suats. És un luxe arribar de córrer i trobar-te una plata de canapès de Pastisseria Marina i unes cerveses fresquetes al costat d'una piscina amb vistes al mar! Per rematar-ho un sopar de tapes a Can Flores, al port de Blanes tot veien el concurs de focs artificials. Fem enveja, no?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaume: Que lo dels canapès i el súper sopar contemplant els focs artificials no ho podíem dir!!! Que la gent llavors pensarà que més que anar a patir, ens fotrem un viatge de 'senyoritos'!! Avui ja he entrenat corrent una estoneta amb els peus molls... Gràcies Mestre!
ALBERT BOSCH

Raül ha dit...

Tinc ganes de llegir com et va per allà.
Aquella cursa sí que li tenim ganes!

ser13gio ha dit...

Os lo vais a pasar de lujo los cuatro, no sabés la envidia que me dais, sin duda este era el año, pero bueno, no podía ser.

Menos envidia me las palizas que os tenéis que meter de aquí a octubre...
s

Jaume Tolosa ha dit...

Ostres Albert, no hi havia pensat en això...no ho faré pas més!

Raül, l'any vinent voslatres!!!!

Te echaremos de menos Sergio, pero este año te toca otra Jungle a ti!!!

Anònim ha dit...

Jo cada dia al-lucino més

v.i.r.