28/9/10

JO VULL SER AMIC D'AMPANS

Quan participes en una cursa, i més de la mida de la Jungle Marathon utilitzes molta, moltíssima energia, però molta també es perd. Una part de l'energia positiva que es desprèn de la satisfacció d'afrontar un repte així queda sempre emmagatzemada en algun racó del meu cervell i al fons de les meves retines. La gent que m'envolta i m'estima estic segur que també en gaudeixen i que els omple, però estic segur que gran part d'aquesta energia es perd pel sol fet de no haver fet res per conservar-la o per utilitzar-la.

Ara, a la Jungle Marathon faré els possibles per aprofitar-ne molta més: una part dels esforços que hauré d’invertir per finalitzar aquesta prova aniran destinats a donar suport a l’entitat “AMPANS”, una organització sense ànim de lucre, que dedica els seus esforços a l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual. És amb aquest objectiu que vull donar públicament el meu suport a la tasca d’una entitat que treballa per la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones i dóna suport a les seves famílies, participant de la campanya dels “Amics d’AMPANS”, i fer arribar el seu missatge solidari per allà on passi. El treball, l’esperit de superació i la realització personal són valors que comparteixo amb l’entitat. Així doncs, Solgironès, Ampans i Jaume Tolosa travessarem la selva junts!



Acte: Presentació de la col•laboració de Jaume Tolosa amb AMPANS per participar a la JUNGLE MARATHON 2010
Dia: Dijous, 30 de setembre de 2010
Hora: 12:00h
Lloc: AMPANS, Edifici “La Masia”
Adreça: Ctra. de Manresa a Santpedor, Km. 4’4
Hi participen: Jaume Tolosa i AMPANS

Per més informació:

Joana Tubau
Comunicació d’AMPANS
93 827 23 00 / 609 352 961

5 comentaris:

ser13gio ha dit...

Gran iniciativa la de apoyar con tu granita de arena una causa como esta.
s

Tronja ha dit...

Coses com aquestes encara et fan més gran!!! Quan marxeu cap a la Selva??

Xavier Martorell ha dit...

Coi Jaume, quina sorpresa, jo hi vaig treballar uns quants anys a Ampans i encara hi tinc relació, els conec molt bé, bona iniciativa.

A veure si puc i dijous m'hi acosto i ens saludem !

Xesc ha dit...

Bona causa Juame, aixo et donara encara mes força de la que ja tens.

Sort.

Jaume Tolosa ha dit...

Gracias Sergio, granito de arena, picada de mosquito y bocado de piraña...

Tronja, gracies. Marxem el 5 oct. O sigui JA!!!!

Ostres Xavier, m'agradaria molt que poguessis venir. Jo fa molt temps que tinc relació amb Ampans i una cosa ha portat l'altra.

Xesc, suposo que serà una motivació extra, i tot ajuda! Gracies.