4/9/10

SOLGIRONÈS A LA SELVA.

No és el títol d'un còmic competència de Tintin. Senzillament és que Solgironès, malgrat la crisis (llarga i aburrida, ja) continua apoiant-me en els meus projectes i com bé sabeu, el proper -ja molt proper- ens ha de portar a la selva de l'Amazones per competir a la Jungle Marathon.

En Francesc, gerent de Solgironès, em va tornar a recalcar la seva única condició per fer-me costat en el que ell considera, segurament amb bon criteri, autèntiques bogeries i que demostra una molt bona barreja de bon humor i visió empresarial: "Si la palmes, cal que quedis de cara amunt...i que el logo es vegi be!"

Així doncs, ara quan surti a entrenar amb la motxila, a més de mullar-me els peus o tot sencer a tot arreu on pugui i d'intentar passar per llocs inverossímils d'on surti esgarrinxat fins als...queixals, ara m'acostumaré a deixar-me caure a terra com un sac, a veure si prenc consciència de quedar en la posició correcta, i és que en aquestes curses cal entrenar fins als detalls més petits...

5 comentaris:

mia ha dit...

Això està molt bé, tenir algú que et recolzi fins a la mort no es troba sovint. Eeeeeeeeiiiiii si trobes una càmera de filmar resistent a l’aigua, o t’ho proporciona solgironès (i et poses l’uniforme), i vols penjar part d’aquest entrenos al blog m’ofereixo voluntari per seguir-te en alguns trams (quan saltis pels barrancs de tavertet, o al travessar un femer de suc de porcs, o ... ja faré plans de lluny, lluny, je,je,je).

Anònim ha dit...

collons Mia que jo tinc una càmara petita petita i resistent a l'aigua. je, je,je
joan vinyoles

mia ha dit...

doncs ara només falta saber quan surt de casa i empaitar-lo per saber els recurreguts que fa, casi na, tot teu, je,je,je.

Anònim ha dit...

ostres. això t'ho deixo per tu que si jo haig de seguir el seu ritme...
joan

Jaume Tolosa ha dit...

Quin parell de dos!

El dia que vulgueu fem un entreno friki-aquàtic i l'inmortalitzem. Que vegi la gent amb qui em relaciono!!!!