20/4/11

GOBI MARCH 2011

Doncs si, la droga és la droga, i ja en necessitem una nova dosis. El proper mes de juny, a finals, me'n vaig al desert del Gobi, Xina, a córrer la Gobi March.


No hi vaig sol. M'acompanyarà en Cyrus (qui si no?). Després de l'anulació de la Libyan Challenge per motius polítics i de no poder córrer el Marathon des Sables per motius personals, les dues curses on ell estava inscrit, ha decidit venir al Gobi amb mi. És curiós que des que ens varem conèixer a Líbia el febrer del 2009 i si comptem que d'aquí a 3 setmanes ens trobarem a una altra gran cursa, la Costa Brava Xtrem, la del Gobi serà la cinquena megacursa que compartim, després de Libyan 2009, Transahariana 2010 i Jungle Marathon 2010. (Tot i que no se si comptar el Marathon des Sables 2008, on també varem coincidir, però sense saber-ho) Un bon amic, i un luxe tenir-lo al costat.

La Gobi March és una cursa organitzada per "Racing the Planet", empresa dels Usa, i que forma part del circuit dels 4deserts, juntament amb la cursa d'Atacama, la d'Egipte i la de l'Antàrtida. Resumint-la, és una cursa de 250 km en 6 etapes i autosuficiència alimentària i si hem de fer cas als vídeos d'edicions anteriors és una barreja de cursa de desert amb cursa de muntanya, on es solapen les etapes de dunes i sorra amb les de pedres i grans desnivells. A veure que hi trobarem...patirem, sens dubte, però la veritat és que en tinc ganes, moltes ganes, i això ho val tot, convençut que com sempre, la satisfacció seguirà la fórmula matemàtica a la que estem acostumats, i que diu que sempre és mil vegades superior al sofriment empleat, i que com més gran és aquest més gran és la xifra per a la que es multiplica el resultat.

Com dirien els Terés, això és "Pura vida"

5 comentaris:

ser13gio ha dit...

Anda qué calladito te lo tenías. Lo vais a pasar de lujo, disfrutadlo.
s

fahersan ha dit...

Envidia te tengo, disfruta por todos.

Jaume Tolosa ha dit...

Sergio, pensaba que te habia comentado algo. Lo siento, ya sabes que no tengo secretos para ti...

Gracias Fahersan, voy a intentar disfrutar a tope!!!

david ha dit...

Apa Jaume, quina enveja.
Això és l'inici dels 4 deserts? doncs s'he t'ha girat feina nanu...je je.
Ja ens ho explicaràs.

Jaume Tolosa ha dit...

Ei David, fer una de les curses dels 4 deserts no obliga a fer-les totes. Crec.

Fins aviat