20/9/11

MAMA, MAMA, PORQUE PAPA MATOOOO AL PREEEEEEGONEEEEEEROOO...

El reconeixement i l'agraïment són una cosa poc freqüent als nostres dies. De fet, tampoc els busco, però sempre és agradable que al teu poble et reconeguin els esforços i més quan el merit més gran que t'atribueixes és senzillament el d'haver corregut deserts i selves arreu del món dient en veu alta que ets d'allà, de Roda de Ter.

Però es pot saber a què ve això? Ah si, que al meu poble han decidit que aquest any sigui un veí en la seva vessant d'esportista, un corredor de moltes hores el qui faci el pregó i per tant doni el punt de sortida de la Festa Major 2011. Cert que la primera impressió va ser d'incomoditat. No m'hi veia. Però ara em fa fins i tot una certa gràcia. Mira que he arribat a ser i a fer coses diferents a la meva vida, canalla, estudiant, escolà, jugador d'hoquei, cantant de coral, monitor, pianista de grups de tot tipus, soldat, treballador, amic, organitzador, empresari, viatger, juerguista, corredor, corredor més lluny encara, pare, escriptor aficionat... i quantes coses més em deuen quedar per fer? Però encara no havia sigut mai pregoner!

Em ve al cap un acudit!

Doncs, si, s'accepten acudits i conyes, mofes i escarnis. El pregoner d'aquest any no té escampats fills pel veïnat, suposo, per tant no cal que el mateu, però si ho heu de fer, que sigui abans de dijous al vespre i almenys us estalvieu el rotllo que us ha de fotre!

Se hace saber............que per a mi és tot un honor!!!!!

4 comentaris:

ser13gio ha dit...

Pago al que lo grabe y lo cuelgue en YouTuf.

Tremendo lo tuyo.
s

Jaume Tolosa ha dit...

Mamon!

MARTA ha dit...

Segons m'han dit: "El pregó d'un rodenc normal que fa coses excepcionals"!! FELICITATS...
Dins del munt de coses que has fet, et falta la de model de llibres de text jejeje... ja has plantat un arbre?

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Marta, he plantat l'arbre, tallat la gespa, regat l'hort...ja em puc morir tranquil.

Moltes gràcies.