2/12/11

FORO RRHH

Gran vetllada ahir al Foro de RRHH per presentar el treball realitzat a partir del "Brainstorming" que varem fer el passat 11 d'octubre a Foment del Treball i que varen desenvolupar basant-se amb les meves experiències en les curses d'ultrafons. Un treball utilitzant el paral·lelisme evident que hi ha entre l'esforç que suposa aquest tipus d'esport i la delicada situació actual de les empreses desenvolupat amb molt de rigor i acompanyat d'una taula rodona moderada pel periodista Gaspar Hernandez.



2 comentaris:

Laia82 ha dit...

Hola,sóc la Laia filla del Josep Pérez de recursos humans del FORO, que veu estar parlant l'altre dia. Ens a agradat molt el teu bloc, i lo que has penjat de la jornada! El meu pare ratifica que et preguntara per la marató i per la sortida a Rupit amb el Jaume, fins un altra!

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Laia, estic content que us hagi agradat el bloc, sempre motiva a seguir fent-lo que et diguin que és amè i està minimament be!

Digues-li al pare que ja sap que quan vulgui comencem a preparar la marató, que això està fet i que lo de Rupit ja està tardant, jejeje.

Una abraçada