31/12/11

NOUS iGLOVES COMPATIBLES AMB iPHONE

La majoria de grans invents i descobriments de la humanitat són fruit de la casualitat, és a dir, que els que els han inventat o descobert eren uns mindundis que varen tenir un moment d'il·luminació a les seves tristes vides i aquest sol moment els va servir a la majoria per poder passar a la història tot i haver de continuar amb les seves fosques existències i només uns quants varen assolir l'èxit i el reconeixement en vida.

Així doncs, tot i que avui, fruit de la casualitat i per culpa d'una caiguda tonta he descobert la solució per als que tenim un smartphone (telefon puta) per poder contestar una trucada o manipular l' ipod sense arriscar les mans a congelacions severes quan estàs corrent sota zero, no em faig cap il·lusió de passar a la història per aquest fet, ni suposo que m'ajudarà a convertir-me en multimilionari ja que alguna gran companyia em robarà la idea i em quedaré vivint la meva fosca existència per molts anys més...

Els nous iGloves per a iPhone
Així doncs avui, últim dia de l'any he aconseguit, a més d'un invent que canviarà el futur de la humanitat, fer un 10.000 particular per les muntanyes del voltant de casa en una horeta a ritme "coxinero". Un luxe després de tants mesos sense córrer. La millor manera d'acomiadar un any que ha estat el que ha estat i que em dóna forces per enfocar un 2012 que pinta lleig però que sabrem transformar en un any ple de coses bones.

BON ANY NOU A TOTS!!!!!

4 comentaris:

Xavier ha dit...

Exitazooo fijo, ja, ja, bon any nou !

Jaume Tolosa ha dit...

Ho petarem amb aquests invents! Fora la crisi!!
Gracies Xavier, bon any!!!

Anònim ha dit...

Jo n'he vist, ja estan comercialitzats!
www.igloves.org (touch gloves)...

haureu de perfeccionar l'invent...
Núria

Jaume Tolosa ha dit...

M'has matat...si que han trigat poc a afussellar l'invent!!!jajaja haurem d'inventar una altra cosa.