20/4/12

NIT DE LA COMUNICACIÓ 2012 AL TNC

Com s'explica una cursa en la qual inverteixes 50 hores sense parar per fer-la i cents d'hores d'entrenament en només 20 minuts? O les que són per etapes, que et tenen una setmana enmig d'un desert o de la selva? Com transmets la passió pel teu esport, del qual estaries dies seguits parlant-ne en només una tercera part d'una hora?

La veritat que aquest fet era el que més em neguitejava a l'hora d'afrontar la xerrada d'ahir al Teatre Nacional de Catalunya, dintre de l'entrega de premis de la NIT DE LA COMUNICACIÓ 2012, però no va ser tan difícil, només cal com sempre,  fer un petit esforç per adaptar-se a l'entorn i acceptar el que tens i del què disposes, i procurar per tots els medis que el què dius tingui un missatge coherent i sincer.

Molt a gust, crec que el públic també, i només em queda agrair les atencions rebudes pels organitzadors, especialment per la Sílvia Ibáñez, i per tots els assistents que durant el sopar que va tenir lloc després em varen colgar a preguntes, interessant-se per aquest esport que tant ens fa patir però que tant ens dóna.

Crec que més d'un o d'una avui es posarà unes sabatilles i provarà de córrer. És la millor recompensa que puc tenir.


2 comentaris:

ser13gio ha dit...

¿Ahora vas del Steve Jobs del ultra?
Vaya tío comunicador estás hecho.
s

Jaume Tolosa ha dit...

Steve Jobs del ultra? bueno, no me negarás que yo soy un poco mas vivo...

Y eso que no cuento nada referente a ti, que si yo empezara a hablar... se te acaba el credito!