19/6/12

AIIII, SI NO HAVIA FET MAI RES....

Aiiii, si no havia fet mai res a ningú...

No, si encara serà culpa meva! Com que tinc aquestes cames tan sepsis... aquests dos pernils que m'ha donat la natura... com que sóc tan irresistible -diuen totes-  el dòberman de torn (devia ser dobermana) no s'ha pogut controlar la fal·lera primaverenca i primer m'ha esgarrapat la cuixa i just després ha berenat una miqueta del meu estimat bessó esquerra. Ui, que sabrosón! -hauria dit si els dòbermans vinguessin de Cuba i no de Dober(?)!!!

Com collons encara ara, algú amb dos dits de front (per dir-ho d'alguna manera) pot portar un gos potencialment tan perillós deslligat, que aquest t'ataqui -que si no fos perquè un fa unmetrevuitantavuit i pesa vuitantakilos (bé, setantanou-noucents si descomptem el tros de bessó que em falta), ara potser ja estaria ballant Thriller al costat de Michael Jackson- i encara amb dos collons dir la famosa frase que tantes vegades he sentit a dir als propietaris de gossos: No, si és que no fa res!... Encara no ha mossegat mai a ningú! I remarquen l'encara com una garantia... Si és que és tan bo... insisteixen! Que si, que ja ho he entès, que sóc jo, ja ho he explicat al començament que, en una sola paraula i resumint-ho, sóc "apetecible".

Suposo que és un do genètic. El dia que pugui modificar el meu ADN particular i no atreure els gossos i si les senyoretes guapes i joves, aquell dia, aquell dia... Collons! Aquell dia que mosseguin!

Nota de la família: Ara en Jaume s'està refent del susto amb una voll fresqueta i diu entre lamentos que no patiu, que això no afectarà la seva propera cursa, bàsicament perquè aquesta serà anant molt bé, entrat el 2013, sempre i quant les retallades no afectin fins i tot als km, i que el bessó tampoc està tan malament perquè afortunadament, el o la doberman(a) ja havia berenat.

5 comentaris:

Joan ha dit...

Hola Jaume, tens raó jo ara cada dia puc sortir a corre i dia si i dia també, surt el típic gos que vol jugar a mi em toca els C..... fins que un dia sortira el no jugar i menjar, que no son pocs els sustets que ja he tingut!!!!

Ànims Joan perez

Raúl ha dit...

denuncia nano!

David Fajula Jufré ha dit...

Doncs jo que et vaig veure uns km més tard, diria que et va arrencar més de 100 grs. perquè tenies un bon "esbornac" a la cama.

Jo també he estat víctima dels "no far res" i rebre una mossegada instantània amb cara d'incredulitat.

Senyora, ara ja no podrà dir que "no fa res" perquè se m'acaba de agafar a la cama.

david ha dit...

Em sap greu el que t'ha passat, Jaume.
Tots, corredors i no corredors ens em vist embolicats alguna vegada amb problemes amb gossos, jo mateix he tingut més d'un enfrontament amb algun propietari i em fan molta ràbia aquestes situacions.
Ara bé, pensa que no tots som iguals, ni els gossos ni els seus amos. Jo sempre surto a córrer amb les meves dues gosses i aquesta frase la dic molt sovint, je je...perquè és veritat, no fan res.
Ho sento però ho havia de dir.
Una abraçada campió.

Jaume Tolosa ha dit...

Grscies a tots, no el vaig denunciar perquè el vaig veure tant acollonit que em va saber greu, però l'hi vaig prometre que si el tornava a veure amb el gos sense lligar llavors si que ho faria!!!!
Bye