22/8/12

SAFESPORT ID (CAT)



Imagina que t'agrada, què dic t'agrada, imagina que t'apassiona fer esport a l'aire lliure, que et va prendre riscos com ara córrer per muntanya de dia i de nit o pel desert o per la selva, pedalar per penya-segats o encara pitjor, per la AP7 o la C25, nedar per aigües obertes infectades de taurons o per aigues tancades plenes de pixums, saltar amb paracaigudes, fer windsurf, kitesurf o elquesiguisurf un dia de tramuntana potent, esquiar fora pistes, jugar a golf, patinar sobre rius glaçats quan ja no fa tant fred, fer el menú del dia a alguns bars, fer ponting sense mesurar la corda, fumar en una gasolinera, volar amb Ryanair, o en el pitjor dels casos i com a colmo de la perillositat, barallar-te amb la teva sogra. Doncs si, si tu ets dels que els va alguna d'aquestes activitats, necessites urgentment un SAFESPORT ID.


SAFESPORT ID, (de l'anglès Safe=segur, sport, doncs això, i ID d'identificació) no et protegeix de res en cas de fotre't de morros ja que només és una polsera de goma molt xula, això si,  que pot ser de diferents colors i amb una placa d'acer inoxidable on hi pots gravar el teu nom, els telèfons de qui cal avisar si et troben espatxurrat, si tens alguna al·lèrgia, el grup sanguini o el que se t'acudeixi. Tota una sèrie de dades que, i ara parlant seriosament, et poden treure d'algun embolic en cas d'accident greu, d'aquells que et deixen que no saps ni com et dius, ja que per això ja hi ha el teu nom a la placa.

Jo ja la tinc, i n'estic molt agrait al Ricardo Vàzquez, amb qui me les vaig "fotre" i varem compartir kms a la Costa Brava Xtrem 2011 i que és qui porta aquest projecte esportiu-empresarial endavant.


Si algú de vosaltres la vol, disposeu d'un parell de setmanes de promoció, i entrant a la seva web http://www.safesportid.com/es/ i apuntant aquest codi CA-PNHL9SY4E al moment de fer la comanda, gaudireu d'un descompte que després us podreu gastar convidant-me a mi a una bona cervesa, o dues, o les que facin falta per aconseguir que això també es converteixi en esport de risc, d'aquells que quan acabes no pots articular ni la primera síl·laba del teu nom.
Que per això ja hi ha el nom a la placa!



2 comentaris:

Joan ha dit...

Hola Jaume, moltes gracies per la info, ja ho tenia al cap fa temps, per cert ahir vaig estar amb el Marc ( Diedre ) i ja tinc la famosa roba, ja em diras que et sembla!!!!

Una abraçada
Joan

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Joan, doncs ja ho saps, aprofita-ho. Estem en contacte!

j