31/10/13

COSES QUE FAIG UN DIA DE CADA DIA

Llevar-me ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, obrir la llum abans que els ulls, un pipi i alguna cosa més seriosa, respirar, veure com es fa clar i també com es torna a fer fosc, vestir-me, conduir el cotxe amunt i avall, un cafè amb llet (no queda clar que sigui molt relàxing), treballar, cordar-me les sabates, rentar-me les dents després de cada àpat, una passada ràpida al FB, dir bon dia, i bona tarda, i cap al tard bona nit, caminar, menjar-me un entrepà que es converteix en el millor àpat del dia, mirar el cel, pensar, córrer una miqueta o nedar o pedalar, dinar, berenar i sopar, escriure, llegir o estudiar, visitar el Fb i un repàs al Twiter o l'Instagram, dutxar-me, una cervesa fresqueta, somriure, tancar els ulls, somniar...

Ah, i des de fa molts anys, descarregar religiosament el podcast de La Competència. Felicitats per l'Ondas. Sou els millors!!

Molt i molt fan d'Òscar Andreu, Òscar Dalmau, Natza Ferrer, Oriol de Balanzó, Tomàs Fuentes, Victor Oller, Mohamed-Jordi, Angelines, Jep, Ramón i Mossen Papiol, JeanPol Desgrava, Giorgio Pappardelle, etc, etc, etc.