12/3/08

15 MINUTS DE GLORIA


MDS 08:falten 15 dies


Ho va dir Andy Warhol, la frase no és meva, pero si es cert que a la vida tots tenim dret a 15 minuts de glòria, pot ser que ara em toquin els meus ,encara que només sigui a nivell local.


Vaig començar el meu petit periple mediàtic amb la Montse Verdaguer del Roda de Ter, ahir em va entrevistar en Marc Escarrabill d´Osona Comarca(sortirà aquest dijous) , avui a la tarda la Gemma Parés del Canal Català Osona,per les noticies d´aquest vespre i demà de 8 a 9 de la tarda seré a Ràdio Vic en una entrevista en directe,amb en Pep Portet.
Per a la gent que estigui acostumada a ser noticia, el fet de sortir als diaris ,la tele o la ràdio deu ser la cosa més normal del mon, però per a mi és nou i diferent ,pero evidentment, agradable.

Posats a citar frases cèlebres,n´hi ha una altra que diu que "cal que parlin de tu ,encara que sigui malament",però si a sobre parlen de tu com una persona capaç d´afrontar un repte que esdevé impensable per a la majoria dels humans,doncs encara millor(encara que algú et pot catalogar de boig, i possiblement no vagi errat del tot...)
Parlant d´entrenaments, ara ja de baixada en intensitat, aquesta setmana repòs dilluns i dimarts,i avui 1hora i mitja per les cingleres de Sau, que és una de les rutes que més faig,ja que quan el cos està cansat tant com la ment de fer quilòmetres i més quilòmetres o fas rutes noves o fas rutes precioses i espectaculars. I els dies entre setmana no hi ha temps de fer rutes noves.
Bé, ara a dormir que descansar és un dels millors entrenaments que hi ha.



1 comentari:

Anonymous ha dit...

Pensem que estas disfrutan tant amb preparar-ho tot, que creiem es la primera vegada fen esport que ho passes d'allo mes bé, ens transmets la sensació de com pots arribar a disfrutar corrent.