30/6/08

ARA QUE JA HAN "PODIDO"

AVISO: Sobretot que no se´m malinterpreti ni s´agafin les meves paraules pel costat que no toca.
No vull ser bandera d´antiespanyolisme i menys des d´aquest bloc, que té per objectiu qualsevol cosa menys la política, però ja n´hi ha prou de "podemos", de "la roja", de "la furia españñññola"i d´un llarg etc de tòpics que fa dies que masteguem a tothora encara que intentem desconectar del món . (molt em temo, però, que això només acaba de començar).

Repeteixo, i en majúscules :

NO ÉS UN TEMA POLÍTIC, DIRIA EL MATEIX SI PASSÉS AMB LA SELECCIÓ CATALANA!! HO JURO PEL MEU PULSÒMETRE!!!

Tampoc no vull reobrir l´etern debat de que si els pobres i soferts atletes - entenent per atletes tots aquells, d´èlit o aficionats, que corren com bojos pel món des de proves de 100m a ultramaratons o des dels llançadors i saltadors als que fan travesses de muntanya amb l´únic objectiu de disfrutar - doncs com deia, que si! que els pobres i soferts atletes estem una mica tips de que tot un país, seguit de tota l´economia d´aquest país es desvisqui per una colla de "vedettes" multimil.lionaris i que "no dan un palo al agua" mentre molts d´altres esports minoritaris , inclòs el nostre es clar, han de fer filigranes amb els pressupostos .

No,tampoc és aquest el motiu d´aquest escrit.

I llavors, jo em dic, si no és un tema polític que ja n´estic fins "als" , ni un tema de rabia envers el monopoli del futbol en la nostra societat pel motiu que estic perdent el temps devant del teclat, llavors.... es que m´estic enganyant a mi mateix, si que és per això.
Així doncs, declaro des d´ara i aquí que:

art1: mai més miraré un partit de futbol mentre quatre tius que se´n van de farra dia si dia també cobrin el que cobren per fer "esport"

art2: em declaro en malalletperpetua i no vull que se´m digui mai més Espanyol, ni Català ni res, si això pot induir a aquesta mena de follia de conjunt i que emparant-se amb una bandera o uns colors pugui acabar en un acte fanàtic.

art3 i final: A partir d´ara sóc corredor del món, i punto!!

Afegeixo : Dit tot això que muda tant i fa tant "home que sembla que té pensaments profunds", em reservo el dret de cagar-me en tot si el Madrid guanya la lliga de l´any vinent , Déu no ho vulgui !!!

Quina poca personalitat que tinc, que no puc mantenir una postura seria i coherent ni 5 minuts

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo Jaume!! jajajajajajajaja boníssim!!!

MARTA ha dit...

Et comprenc... i tot i que soc futbolera.. (no és que m'agradi el futbol, m'agrada el Barça, el Milan i la Selecció Italiana...mira ningú és perfecte), em fa ràbia veure com atletes com vosaltres, clubs petits, i esports minoritaris, us deixeu literalment la pell corrent, i corrent al darrera dels sponsors per poder fer el que us agrada. (I a sobre és denigrant montar campanyes contra l'alcohol i veure ahir com pimplaven!!!!)
GRGRGRGRG

Anònim ha dit...

TOUCHEE!!! CREC QUE TENS MOLTISSIMA RAÓ I TOT I QUE NO ET CONEC T´APOIO EN TOT EL QUE PENSES!!!