23/6/08

CAP DE SETMANA 100% MONTSENY

Divendres al vespre, aprofitant que es fa fosc tard, amb en Ramon i en Pep Jaumira varem fer la volta a les cingleres de Sau en versió curta, sortint des del Castell de Savassona.

A l´endemà tocava gimnas, que no es pot descuidar la forma i serveix per no carregar tant els genolls.
Al vespre del mateix dissabte una trucada de´n Ramon ja ens va posar camí del Montseny, amb l´excusa de continuar provant el GPS i la seva efectivitat.

No sé si per culpa del GPS o d´en RSG, però el cas és que diumenge al matí vam fer Turó de l´Home i les Agudes, sortint des del costat de Sta Fe del Montseny i el dilluns (quin luxe tenir festa el dilluns) li va tocar el torn al Matagalls des de Viladrau.
Cim de les Agudes i el Turó de l´Home al fons
La de diumenge va ser una sortideta suau, de 90 minuts, amb bastant desnivell però gens complicada, ni d´orientació ni de recorregut, en la que varem disfrutar del paissatge que es pot gaudir des de qualsevol dels dos cims en un dia clar i assolellat com el que teníem.
Cim del Matagalls
El dilluns ja van ser "figues d´un altre paner". Ja no van ser 90 sino 200 minuts, de camí o pista en vam tocar poquet i vam haver de grimpar a l´anada i relliscar i fer cops de cul a la tornada, i es que som tant xulus que nosaltres, seguint la linea recta que marca el Gps dels cu....ons peti qui peti i si hi ha una roca la saltem, i si no hi ha camí el fem (ja ho va dir el poeta que es feia així, el camí), però la realitat és que varem disfrutar de valent i es que ja ho deia també el poeta:" la satisfacció és proporcional a lo canutes que les passes"
I és que en el fons ens agrada patir...

1 comentari:

MARTA ha dit...

Massoques!!!! Aquesta és la paraula! I a sobre disfrutant del paisatge??? Com ho feu???