9/6/08

LA TRAMUNTANA, APLAÇADA


Finalment els rumors de diumenge varen resultar certs. De fet, venint de qui venien era fàcil que fos així, ja que era gent molt ficada en aquest món (en Costa de l´olimpic, en Pucurull de corredors.cat...).

A la web de l´organització ens diuen que l´aplacen al no poder garantir la seguretat dels participants per la neu acumulada a algunes zones, i ho acrediten amb aquesta foto feta el dijous passat.
Suposo que s´ha d´entendre la decisió, ja que el risc de que pugui haver-hi un accident i per tant aigualir la festa que suposava aquesta travessa, es multiplica per molt per les condicions metereològiques, però pels que hi haviem de participar suposa un cop dur, ja que a falta d´una setmana ja s´olorava el nerviosisme que precedeix una prova d´aquesta magnitud i el cap de setmana ens quedarà una mica buit.
Tinc dues opcions per omplir-lo. Una és anar a Madrid a fer els 100km de Corricolari, l´altra és agafar i anar a matxacar el cos per aquestes muntanyes tot sol i fer-me passar el mono.
Si algú sap alguna altra alternativa, s´agrairà la info.

2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Hola, la seguretat és imprescindible especialment quan la participació es popularitza implicant això inexperiència i falta de preparació per part de molts corredors. Més val prevenir.
Per matar el mono que tú tens es necessita dinamita, així que a correr nano.
Salut!

MARTA ha dit...

No es diuen jaumets les cuques de l'arròs?? Per cert jo no entenc de corredisses però que tal es la "Cavalls de Vent"? (segur que ja l'has fet)