30/7/08

SORT QUE VAIG PERDRE LA VERGONYA

Si, vaig perdre la vergonya ja fa molts anys, i sort en tindré, ja que sembla ser que demà a la xerrada que faig sobre la meva experiència al Marathon des Sables hi haurà molta gent.
Al cap i a la fi quan algú fa alguna cosa en públic ho fa amb la idea de no fer-ho per ell , la familia i els amics més propers, sino que espera que interessi a algú més, però m´està sobrepassant ja que estic rebent mails de molta gent de fora de la Plana de Vic i tot , dient-me que vindràn ( entre ells els companys de haima) , i pel carrer molta gent d´aquí em comenta que ja ens veurem el dijous al vespre.
Amb la Júlia em treballat de valent(més ella que jo) per fer una bona presentació, i espero que estigui a l´altura del que espereu veure i sentir.

L´Springsteen va omplir el Nou Camp, però jo penso omplir Can Planoles, AU!!!,
No és el mateeeeix..... ja ho séeeee..... és molt millor escenari la porxada de Can Planoles, AU un altre cop!!!

Bé, comparar-me amb el Boss em posa una miqueta de pressió, però ja em va la marxa!!!
US ESPERO A TOTS DEMÀ DIJOUS A LES 10 DEL VESPRE!!!!

2 comentaris:

MARTA ha dit...

Gràcies per felicitar-me!!
Em sap molt greu però demà no podré venir, encara treballo...com que hauràs tingut tan exit, ho hauràs de repetir... no??? Un divendres o dissabte... Sort demà, anirà molt bé.. agafat-ho com un repte més.. que és una colla de gent comparat amb la sorra del desert???

MARTA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.