4/9/08

ARA SI??? O NO???

Portem tantes sorpreses i canvis a La Tramuntana , que ara estava investigant per la web de corredors.cat per si deien alguna cosa de que la web de la cursa no funciona, i m´adono que l´ambient ja està una miqueta inflat i hi ha qui comenta que fa por i tot aquesta desaparició de la web de la xarxa.
Espero i desitjo que tot es resumeixi, com ha de ser, a un inoportú problema tècnic d´última hora, i que sigui l´últim, ja que el que volem tots és tenir una bona cursa, ben organitzada, amb una bona participació, que en pocs anys es converteixi en un referent en el món de l´ultrafons de muntanya.
I és que des del principi ens l´hem volgut sentir nostre i tot i que han fet una mica els possibles per complicar-ho, ens la volem sentir una cursa de casa!!.

Demà a quarts d´una de la matinada anirem cap a Planoles, a les 3 amb bus cap a Vernet i a les 6 començarem la lluita per tornar corrent i com més aviat millor a Planoles, d´allà on haviem sortit, cansats com burros, bruts i reventats.

Home, dit així sona a gilipolles!!! però si acabem la satisfacció serà tant gran que ho compensarà. Segur!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort i que ho passeu bé !

Kaiko ha dit...

Que vagi bé Jaume, segur que lo del web només és un problema tècnic.

Kaiko

PD: A quina surts a la MM08?

Kaiko ha dit...

Volia dir a quina hora surts a la MM08?

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies Xavier i Kaiko pels anims.

Kaiko, de moment a la MM08 des de A.E.DIEDRE em reserven un pitrall, però decidiré si la faig quan acabi La Tramuntana ja que tinc una petita molestia al genoll i vull veure com respòn. Estarem en contacte.

Kaiko ha dit...

Perfecte! espero que no li passi res al teu genoll i que ens podem veure a Coll Formic, encara que sigui només per la sortida.
Natros tenim hora de sortida a les 18h30.

Anònim ha dit...

Hola jaume.
Soc el Pablo.
Molta sort i força!!