6/9/08

LA TRAMUNTANA SUSPESA

Amb més calma ja faré un cronica de com a anat tot amb més pels i senyals, però ara que acabo d´arribar a casa i abans de ficar-me al llit només vull fer-vos saber una cosa que es podia considerar dintre de la lògica, i tal com diu el refrany:

El que comença malament, acaba com el cul!!

Així no era d´extranyar que La Tramuntana s´acabés anulant quan portàvem més de 7 hores de cursa, segons han dit per culpa del vent que bufava a més de 100 km/h a dalt del NouCreus .

To be continued...

5 comentaris:

Luigi ha dit...

Hola,

El cas és que estiguis sa i estalvi, que és el que compta

Novament, queda clar que la muntanya no és un parc d'atraccions ni nosaltres som "súperhomes"

Esperem crònica

Luigi

Kaiko ha dit...

Vaja, quina llàstima, però com diu Luigi, l'important en aquest cas és la seguretat de la gent.

Suposo que si realment volen tirar endavant aquest UT, hauran de fer alguns replantejaments, ja que enguany sembla que hagin anat una mica "a salto de mata".

Salut

Anònim ha dit...

Ostres, ja he vist varies 'rajades' a www.corredors.cat i no m'estranya !, a mi em varen tardar 7 setmanes a tornar les peles després del primer canvi d'itinerari.

A més no entenc la sortida a les 6 del matí si sempre deien seguretat, seguretat i sortir a les 6 del matí volia dir que la major part de la penya passaria petada de matinada (12h-03h)per dalt el Puigmal...

Ja ens faras 5 centims 'en fred'.

Salut !

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies a tots per l´interes. Realment si que es cert que el primer és la seguretat, així doncs suposo que coincidiré amb tothom que és l´unica cosa(o de les poques) encertada de la cursa.No serveix de res criticar l´organització ja que costa molt muntar una cursa com aquesta però si la volen repetir hauran de replantejar-se moltes coses.
La cronica esta a mig fer que avui he estat tot el dia fora amb la familia i he arribat ara(22:30) i me´n vaig a dormir que estic baldat.

salut i km

Anònim ha dit...

Hola Jaume; jo també em vaig inscriure al principi; però el canvi de data m´anava malament.
El cas és que els meteoròlegs anunciaven tempestes fortes pel dia 6 (portaven 4 dies anunciant-les); el més lògic és que no s´haguès donat ni la sortida; però suposo que hi havia molta pressió a sobre(ja s´havia postergat anteriorment).
Penso que no s´ha de fixar un dia exacte, sinó dos posibles dies seguits(com a mínim), per si el temps juga una mala passada. Diumenge ha fet un dia radiant. La cursa passa per llocs molt exposats al vent i als llamps, i crec que s´ha de plantejar aixins.
Ara a recuperar-se a tope! L´any que vé s´haurà de planificar diferent. El temps sempre mana, no som res (com diu en Luigi).