29/10/08

TARDOR..

Després de disfrutar d´una tardor càlida i bastant seca, que ens ha permès entrenar fins ara sense haver de mirar enlaire i deixant la roba d´abrigar o d´aigua a l´armari. Ara toca canvi de xip. Ja tenim el fred aquí, i l´aigua.

La setmana passada, aprofitant aquests últims dies de sol, setmana normal d´entrenament "troton" amb una mica de canya el dissabte, que em vaig treure l´espina del dissabte passat i des d´El Brull vaig fer el Matagalls, aquesta vegada tot sol i gaudint de les pistes i els corriols del nostre Montseny, tant proper i tan bonic, amb un dia de sol espectacular.

El diumenge 25 km relativament plans de Roda a Torelló, que van servir per acostar-me als 100 km setmanals, però sense arribar-hi.

Aquest volum hauria d´anar creixent, i molt, a partir d´ara, que justament han aparegut les plujes i el fred, i fa més mandra sortir de casa.

Però, des de quant, això ha sigut un impediment per entrenar??

Una vegada em van dir que l´entrenament amb pluja i fred era un entrenament doble: entrenaves pel que entrenaves tu mateix, més el que no entrenaven els altres.

3 comentaris:

Mariona ha dit...

Faci fred o faci calor, que res no ens aturi! :-)

Ramon ha dit...

Tens algun planillo, aquest dissabte o diumenge, més que res per cremar la sobredosis de panellets i castanyes, si vols fer una matinal?
que et sembla?

Jaume Tolosa ha dit...

Mariona, no parem mai...ni per la grip.

Ramon, et trucu a la botiga i quedem. Ara mateix no tinc ni idea dels plans familiars del cap de setmana.