30/11/08

REVISTA RODA DE TER,

Moltes gracies també, com sempre, a la revista Roda de Ter, en aquest cas, a l´espera que surti al carrer, publiquen aquesta noticia a http://www.rodadeter.cat/actualitat_municipal.php.




Més de 200 persones van omplir la Porxada de Can Planoles per celebrar la VII Festa de l’Esport rodenc (Temporada 2007-2008) que va tenir lloc el dissabte, 22 de novembre. Jaume Tolosa va estar escollit el millor esportista rodenc durant la temporada 2007-2008. Del 30 de març al 5 d’abril va participar a la prova d’autosuficiència més dura del món: la "Marathon des Sables". La mítica carrera a peu pel desert del Sàhara va recórrer, en la seva 23a edició, 240 quilòmetres i va acollir més de 850 corredors. El rodenc va quedar a la 55a posició de la general i el 8è d’entre els participants espanyols. Va fer un temps de 29 hores i 31 minuts i va arribar només 10 hores més tard que el primer classificat. A més de Tolosa, durant l’acte organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Roda de Ter, es van premiar altres esportistes i entitats. L’equip prebenjamí comarcal del Club Patí Roda ha aconseguit ser campions de lliga en la temporada 07-08. També es va premiar a 9 noies que han fet història en el CP Roda. Han format el primer equip femení d’hoquei del poble i en la darrera temporada varen aconseguir el 5è lloc en la 1a fase de la lliga. Pel que fa el Centre Esportiu Roda, es van premiar tres equips: Aleví B, que després d’aconseguir el 4rt lloc al Campionat de 2a divisió han obtingut l’ascens a 1a divisió; l’Infantil, que ha aconseguit l’ascens a 1a divisió pel seu 3r lloc al campionat de 2a divisió; i el Juvenil, que va disputar una gran temporada a 2a divisió amb la majoria de jugadors de 1r any, quedant 4t al campionat de lliga. Pel que fa el Club Bàsquet Roda, l’equip Júnior Femení en la darrera temporada va aconseguir arribar a finals del Campionat Provincial Júnior femení nivell A. Entre els esportistes individuals, es va premiar a Josep Sanglas Cornellà del Club Bàdminton Roda per destacar el triomf d’un esportista que ha participat a totes les competicions de sub-17 del circuit català II i ha quedat subcampió de Catalunya. També es va destacar la dedicació a l’esport de l’Araceli Expósito que ha participat en diverses curses de fons de 10 km i sortides amb bicicleta de muntanya. També es va premiar una figura del Club Ciclista Pedal Ter, que als seus 74 anys fa un promig de 5000 km l’any en bicicleta: Joan Bosch, premi al ciclista més veterà. Dues entitats del poble que aquest any estan d’aniversari van rebre un premi commemoratiu: El Club Ciclista Pedal Ter, pels seus 50 anys d’història, i la Comissió Atlètica de Roda, pels seus 25 anys.Reportatge de tots els premiatsA la revista Roda de Ter que sortirà a la venda el 19 de desembre publicarem un reportatge amb la fotografia de tots els premiats i la valoració que han fet del reconeixement obtingut.

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Un crack és un crack, i això no se li escapa a ningú, per tant no és extrany que es doni el reconeixement que et mereixes. Moltes felicitats, tots sóm esportistes però tú ets un gran esportista.
Salut i cames.