30/12/08

DISCAPACITATS??

Recórrer 250 km per l´Antàrtida estirant un trineu pot ser duríssim, sempre i quant estiguis al 100% de les teves facultats físiques i psíquiques. Si no és així, pot ser la òstia!!
El dia 31 marxa cap al Pol Sud una expedició amb 3 atletes amb diferents discapacitats i 2 guies experts.

No cal que m´allargui explicant una cosa que la periodista Nuria Escur de La Vanguardia ens explica molt millor al seu article.

Molta sort i la meva més gran admiració al 5 expedicionaris, discapacitats o no...o millor borrem la paraula discapacitats. Els discapacitats seràn els que posin en dubte la capacitat, si no d´arribar al Pol Sud, si més no de tenir els pebrots-inmensos- de provar-ho.

3 comentaris:

robert mayoral ha dit...

els pebrots s'han de tenir per plantejar un repte així....i com bé dius molta discapacitat no es pot tenir per fer això, així que són ben capaços...
BON ANY!

Lo Búfal ha dit...

Nosaltres ens marquem reptes que ens fan més grans, ens valorem sempre una mica més quan acabem una carrera. Imagineu quan haurà de creixer l'autoestima d'aquests herois quan acabin aquesta aventura? Imagineu el valor que té? Com diu en Robert, els SANTS PEBROTS que tenen els tius!

Jaume Tolosa ha dit...

Robert, Búfal, Bon any a tots.