21/12/08

LA MEVA MARATÓ NOCTURNA

Una marató nocturna que en realitat havien de ser 6 hores, en les quals pensava fer al voltant de 70km, sempre i quant no es fessin presents les molèsties a la galta del cul esquerra.
Tot i que era bastant improbable que donant voltes com un hamster a una pista d´atletisme aquesta molestia no em donés la llauna, sempre et queda l´esperança-i a vegades m´ha passat- que una molèstia en cursa desapareixi i et deixi fer tranquil.

Ara, moltes hores després, i veient que el mal, o millor dit molèstia, no ha anat a més (ni a menys), em queda la recança de que possiblement hauria pogut continuar i fer un bon paper ja que al moment d´abandonar, amb 42.800 metres en 3:45, anava 3er, i això si que va ser un acte de seny, ja que l´ambició i la competitivitat em deia de tirar: Jaume que et trobes molt bé, pots fer podi, vas descansat, tens molt marge, no et fa mal res... i un ou!!! si que em fa mal!!!, i si aquesta ambició hagués pogut més que el cap, ara possiblement m'estaria donant cops de cap a la paret, coix i havent posat en perill la meva participació a la Libyan, que al cap i a la fi és el meu objectiu final.



Moltes felicitats al que les van fer, les acabessin o no, i molt especialment al Massa, que va aconseguir una gran 3ª posició, i al Robert Mayoral que, preparant el Sables va demostrar que té un coco indestructible.

Desitjar al Luigi que es recuperi de la lesió al peu, i comentar que em va fer gracia i molta il·lusió coneixer en persona grans corredors i blocaires com, apart d'aquests que he anomenat, a l´Spanjaard i al Ser13gio, que va tenir el detall d´arribar-se fins a les pistes aprofitant que era a Barcelona per córrer la Buff Epic Race al Castell de Montjuic.

Fotos: Kalimero

7 comentaris:

Luigi ha dit...

Sàbia decisió

Plantar avui per recollir demà

Anònim ha dit...

Jaume, es una lástima que hayas tenido que recortar la participación pero, ya sabes, lo primero es la sangre fría y la sensatez.
Encantado de haberte conocido. Por cierto, te lijé otros cuantos cientos de metros y te pasé en las clasificaciones, jijiji

SPJ

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Luigi, no se què pero si que espero recollir alguna cosa demà!!!

Luís, jode ser sensato pero a veces es recomendable. Por lo unico que me jode es que me desbancaras en la clasificacion. Me las pagaras algun dia!!!

robert mayoral ha dit...

encantat de coneixet i de compartir km al teu costat, llàstima de la lesió, sino haguessim fet una millor cursa els dos...però ja vindràn ocasions millors!

Anònim ha dit...

Bona decisió, segurament amb més mèrit i tot que el possible podi.

Jaume Tolosa ha dit...

Robert, espero trobar-te en més d´una. Al cap i a la fí sempre acabem sent els mateixos sonats a tot arreu!!
Hola Javi, muchas gracias. los mismos deseos para ti y los tuyos!!! Un abrazo fuertisimo!

Xavier, gracies !!
Prefereixo mirar-m´ho així. Avui estic bé i si hagués continuat...ves a saber!!

Lo Búfal ha dit...

Ei, Jaume! Hola i com sempre felicitats. Fa falta collons per fer.ho. Has estat encertat. L'objectiu principal s'ho val.
Bon Nadal a tots.