15/12/08

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3 A GIRONA


La gent del Club Atletisme Girona amb en Xevi Avellana i en Llorenç al capdevant, van órganitzar i córrer ahir, la 2ª Marató per la Marató de TV3.

Nosaltres, en Ramon en Pep i jo, i a última hora en Ramon Anglada, varem marxar cap a Girona disposats a fer-los costat en el projecte i a passar un matí donant voltes per Girona (66 voltes de 600 i pico metres).

Després d´un entrepanet i un tè, a l´hora en punt més uns minutets i després de la foto de rigor varem començar a córrer per un circuit que seria el nostre company durant 66 voltes. Pot semblar pesat, però anar envoltat d´amics fa que no t´adonis que cada cop és el mateix paissatge, una i altra vegada les mateixes pedres al terra, les mateixes faroles, els mateixos arbres i una pluja suau que ens va acompanyar bona part del recorregut.

Al final, però, quan portava més de 2 hores unes molesties a la part de darrera del cos, entre la cuixa i l´esquena, al cul vaja!! em van començar a minar l´esperit, cada cop més fins que a les 2:24 vaig parar a fer estiraments. Vaig rependre la marxa al cap d´uns minuts, però la prudència i la proximitat de la Libyan em van fer aturar, i com us podeu imaginar els que em coneixeu, molt a contracor, ja que res em sap més greu que abandonar un repte, sigui quin sigui.

Però ara, a corfred, reconec que va ser una decisió intel·ligent i encertada, cosa poc frequent en mi!!

Suposo que aquesta "averia", que a hores d´ara s´ha convertit en un mal impertinent i constant, deu venir per una suma de factors: La tirada llarguíssima de diumenge passat + el circuit adoquinat de la Marató + el fet de girar sempre a dretes + el terra moll que no et deixava correr normalment i havies de vigilar de no relliscar + la mala sort +...

El resum de la diada, però, és que varem passar un dia entre amics, corrent per una bona causa, i que segurament l´any que repetirem amb la intenció d´acabar la feina començada!!!

5 comentaris:

Luigi ha dit...

Hola Jaume,

Felicitats per la marató i enhorabona també per saber plegar

Espero que no sigui gran cosa. el camí es llarg. Ànims

Ja sé que no serveix de res, però jo també tinc molèsties (als peus) d'ençà les 6 h de Calella.

En fi, que ens costa dir prou

Ens veiem a Can Dragó

Ironxevi ha dit...

Hola Jaume, de nou, gracies per la vostre assistencia. Crec que tinguen el Libyan Challenge en el futur, vas fer bé, era millor prendre precaucions. Per l'any que bé, ara que tenim la complicitat dels municipals, i que ja estem al centre, mirarem d'aconseguir baixar tot Jaume I (i no té adoquins) fins a Pl. Independencia i tot Santa Clara, en un circuit molt més espectacular i força més llarg.
GRACIES DE NOU

Jaume Tolosa ha dit...

Luigi, gracies, i cura´t tu els peus. Fins dissabte, que veig que tu tampoc escarmentes..

Xevi, va ser un plaer, ja ho saps.
La llastima va ser no poder acabar. A veure si l´any vinent amb el nou circuit no acabem tant baldats, jeje

Lo Búfal ha dit...

Ei, hola Jaume. Ja veig que continues participant en curses maques i originals. Gest molt maco per part de tots vosaltres, felicitats.
Fas bé en no forçar, una retirada a temps... oi?
Salut i kms.

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Búfal,veig que tu tampoc t´estàs quiet!!
Salut i molts km