23/1/09

30 DIES PER DEVANT, 11 MESOS ENRERA


Només 30 dies per marxar cap a la Libyan Challenge. Ufff!

Ara fa 11 mesos, bé si em de ser precisos els feia ahir, el 22 de febrer del 2008, a un més de marxar cap al Marathon des Sables, vaig començar un bloc.

Era la primera vegada que em decidia a escriure alguna cosa que no fós per feina, i que a sobre parlés de mi. Quina vergonya. Però bé, no parlava ben bé de mi, sino de la meva particular aventura al desert, que en aquell moment m´il·lusionava i espantava en la mateixa proporció, crec recordar...

Aquest bloc sortia amb dues idees:

-Una era que no tenia ni idea de que posar-hi, i per tant era un experiment entre esportiu i friki, amb més voluntat de ser distret que no pas un gran bloc de l’ultrafons ( no se si ho he aconseguit, no ho crec vaja).

-L’altra era que tenia una caducitat de poc més d’un mes, es a dir, que englobava el pre-sables, el Sables i quan tornés, allà es quedava, penjat a la xarxa per quan ho poguéssin llegir els meus nets.

Així va ser. Allà va morir, però de les cendres d’aquell bloc en va sortir un altre ( que èpic), i aquest, que és el que esteu llegint, també té dues idees molt clares:

-Una és que continuu sense tenir ni punyetera idea de que posar-hi, que continua sent més friki que rigorós, i lo de distret encara no sé si ho he aconseguit, no ho crec vaja.

-L´altra però, és que no sé quan té la caducitat, que ha estat una teràpia per a mi, i que si puc, l´aniré mantenint amb més o menys regularitat, i que quan me’n emprenyi s’acabarà i punt!!

-I tres, (la falta de rigor em permet posar tres punts allà on havia dit dos), que com qui no vol la cosa, s’ha convertit en un punt de perdre el temps per a molta gent, i això, per una banda m’espanta i em fa una certa vergonya, i per altra banda em motiva pensant que potser si que he aconseguit que sigui minimament distret.

Sigui com sigui, continuen faltant 30 dies per marxar, i tot i que encara em queda algun entrenament fort per fer, el més greu ja ha passat. Ara a contar enrera, acabar de preparar tot el material, i a mossegar-me les ungles esperant el dia D (de dropo) i la hora H ( d´hanimal).


Continuarà...

3 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

La data de caducitat es prorroga cada vegada que vols dir alguna cosa i sempre hi ha alguna cosa a dir. Jo crec sincerament que el principal lector del meu blog sòc jo mateix, per tant, intentaré no fallar-me mentres pugui.
Jaume ja queda poc, molt poc!

cajuanuix ha dit...

Felicitats pel blog i sort a la Lybian challenge.Jo sóc del món de les dues rodes,però mira,m'he enganxat a llegir les teves cròniques i entrenaments i trobo que tenen un punt que enganxen i fan que vulguis saber com evoluciones.Sort!

Jaume Tolosa ha dit...

Búfal, segurament tens raó. intentaré no fallar-me

Gràcies Carles. Tenim molt en comú els de les dues rodes i els de les dues potes.