18/1/09

GAUDINT DEL MONTSENY

Dissabte 17 de gener, 36 dies per la Libyan, 4 de la matinada i peus a terra. No em fa mal res, exceptuant la consciència i les lleganyes.


Tot i dubtar fins a últim moment, finalment vaig acceptar la invitació de´n Massa per fer una altra sortida amb el grup que varem fer la ronda del moianès (Marta Prat, Yves, Massa,Josep Artigas i jo), aquest cop però, amb més colla, en Ramon Anglada, Pau, Psantos, Xavi Miquel, Paco Robles, Buff, i amb una notable absència, la bici de l'Yves.


Després de recollir en Ramon a Manlleu, a les 5:30 erem a La Garriga per sortir uns 10 mints més tard, i per tornar-hi cansats i bruts al cap de 9 horetes i 53 km, havent disfrutat d'un dia de sol preciós, d'unes muntanyes i unes vistes espectaculars, d'un entrepà calent a Aiguafreda, d'un Pla de la Calma i un Sui nevats com feia anys que no podiem trepitjar, d'un puja i baixa que et trencava els pulmons i el cor o els quàdriceps, i d'un ambient humà que dóna sentit a que t'agradi patir corrent per muntanya.


foto de'n Buff

Arribada a La Garriga, on travessar el poble va ser un suplici d'olors de carns a la brasa, però que vam poder contrarestar amb una ràpida dutxa a les piscines, gentilesa de l'invitacó de'n Massa i d'un dinar d´amanides i arròs amb cuques amb un vinet rosat i fresquet, que ens va refer a tots i ens va fer prometre que, amb aquestes condicions...quan vulguin i on vulguin!!!


Aquest, possiblement ja haurà sigut l'últim entrenament llarg de cara a la Libyan. Dic possiblement ja que el cap de setmana vinent, depenent de com em trobi aquesta setmana, encara em donaria temps, em faltarà un més per marxar, de fer una sortideta de 4 o 5 hores, però sóc del parer que abusar del cos tan a prop de l'objectiu de l'any, no pot portar enlloc més que a una lesió i això seria fatal i ja practicament impossible de recuperar. Ja us aniré dient.

7 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Jaume, això s'acosta i per lo que sembla, tot va ben encarrilat. Una pregunta, a aquestes hores ja hi ha carrers i muntanyes posades.., je,je...
Salut

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Xevi, de moment tot bé i es va acostant molt i molt ràpid.
A aquella hora carrers no, però ja ens agrada anar camp a través com les cabres!!

Fins aviat

Lo Búfal ha dit...

Una sortida maca i en bona companyia, que més es pot demanar.
Conserva Jaume, que tens raó, no abusis que el que vas a fer no és una mitja de casa, que si no la fas aquest any la fas el seguent i ja està.
Salut!

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies Búfal pels consells

Anònim ha dit...

Jaume ara la feina ja la tens feta,només cal anar a recollir el premi de poder participar a la Libyan i a disfruar-ho,tot patint.

Com som els que ens agrada això de l'ultra....estem ben mallts.

Anònim ha dit...

l'Anònim sóc jo en massa....m'he oblidat firmar.....

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Massa, molt malalts esteu... i jo va i m´ajunto amb vosaltres!!!