29/6/09

NURIA-QUERAL-BERGA 09

No acostumo a repetir curses, però com diu la paraula, només "no acostumo". Aquest any (el proper dissabte) repeteixo a la Nuria-Queralt-Berga.


En part ho faig perque s'ha modificat el recorregut de 94km per arrodonir-lo i fer que la NQ sigui des d'ara una cursa de muntanya de 100 km i en part perquè entre en Jordi i en Xico, amics de MDS ens hem liat i ja hi tornem a ser. A més, aquest any hi trobaré en Mark Fernandez, també company de fatigues al desert, i al que no he vist de fa més d'un any. En tinc ganes. Hi haurà en Josep Mª Collell, bon amic de Manlleu. També el Paco Robles amb qui he compartit un munt de km preparant la Libyan i a la CBXR, i tindré ocasió de saludar al Karim del Centre excursionista de Xerta, al que conec via bloc però que mai ens em vist les cares i suposo que apart d'aquests hi haurà moltes altres cares conegudes.

Objectiu?

Com sempre, acabar el més dignament possible, acumular km, disfrutar d'una cursa molt de casa i d'un recorregut dur, però molt agradable, millorar si es pot la 9ª plaça ex de l'any passat i com no, disfrutar d'una nit de dissabte de "farra" amb amics.

Això serà el proper dissabte, si no passa res, ja que ahir em vaig fotre una doblada de turmell que pot complicar les coses. Ja veurem!

5 comentaris:

Xesc ha dit...

Ai... poc a poc van sortin els objectius. Ep fora conyas que disfrutis molt.

Xesc

Kaiko ha dit...

Hola Jaume, acabo de llegir-te i m'ha alegrat saber que ens podrem saludar a Núria.
Apa, fins dissabte!

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Xesc, aquests són objectius intermedis i d'acumulació de km.

Hola Kaiko, fins dissabte

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Felicitats Jaume , has fet una Nuria-Berga fantastica , en la teva línea.

Una abraçada.

Jaume

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies Jaume, la veritat es que em vaig trobar molt bé.

Ens veiem.