27/6/09

UN RAM DE FARIGOLA!

Quan no saps que fer, o millor dit quan tens tantes coses que pots fer i no saps per quina decantar-te ( tots sabem que els dies tenen 24 hores, la setmana 7 dies i 1 any és un any...i prou, i que aquest temps s'ha de repartir entre tot el que envolta la teva vida) pots fer varies coses, sempre amb la voluntat de que alguna d'aquestes t'ajudi a escollir el camí correcte, si es que aquest existeix.

Greu error dondelosaya!
  • Pots comentar-ho a casa. És clar que ja saps que no et diran que no a res encara que això no els estigui massa bé, i llavors el teu propi subconscient et trairà i t'apareixerà un dimoni bo sobre una espatlla i un dimoni dolent a l'altra. Total, que no aclarim res de res.
  • Pots comentar-ho amb els amics de sempre i et diuen el seu parer, però basicament et diuen el que vols que et diguin perquè ja t'en cuides prou de fer la pregunta cap a una sola direcció possible.
  • Pots rumiar-ho tot corrent, tot dinant, a la dutxa, llegint i fins i tot somniar-ho. Saps que tu sol no ets imparcial i els vots es declaren nuls.
  • I finalment pots enviar un mail a dos amics que viuen lluny, molt lluny i que pateixen una malaltia semblant a la teva i que comenci per un "estoy hecho un lio" i acabi amb un "help" en majúscules, subratllat i amb lletra cursiva i negrita.

El resultat:

Si abans estava liat, ara ja no et dic res. Cada setmana ens creuem un grapat de mails on si les propostes eren difícils de descartar, ara, multiplicades per 1000 al quadrat, ja no et dic res.

Moraleja:

Si un drogadicte es mira un ram de farigola en pot acabar fent una infusió. Si tres drogadictes es miren un ram de farigola se l'acabaran fumant!

Ah! I me n'oblidaba:

  • Pots fer un post al bloc amb l'esperança que algú et deixi un comentari que t'aclareixi les idees, però ja saps que digui el que digui no li faràs cas, i de cop i volta comences a pensar realment si aquest bloc és realment un bloc esportiu o tal com et van comentar, necesites un psicòleg i escriure aquí és una terapia temporal mentre no facis el pas definitiu.

I els anys continuen durant un any!

9 comentaris:

ser13gio ha dit...

A ver por donde empezamos...

Ummmmmm...

Ummmmmm...

Me voy a comer.
s

ser13gio ha dit...

No, ahora en serio.
Deja el deporte.
Ahora sí que me voy a comer.
s

Jaume Tolosa ha dit...

Si tengo que dejar el deporte en parte será gracias a ti. Te parece bonito?

Salud y que te aproveche la comida!!!

Xesc ha dit...

Juame, a mi fa anys que ho fiag i em funciona i a mes es molt sencill. Nomes tinc dos objectius a la vida: El primer es despertar-me amb il.lussio i la segona es anar a dormir amb la sensacio de no haver perdut el día.

xesc.

bulderban ha dit...

Si haces una infusión me cuentas a que sabe....si te fumas la farigola, pasa una caladita ;-))

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.