13/10/09

MITJA MARATÓ DE RODA


Així de "panxo" acabava la Mitja marató de Roda aquest diumenge passat.
Feia un any que no feia una mitja d'asfalt i potser que en passi un altra fins que hi torni, no ho sé, però tot i que tinc molt clar que no és la meva distància preferida, també em vaig sorprendre, i molt, que sense un entrenament específic per a aquesta distància al final em sortís, corrent sempre per sensacions i sense patir, un temps de 1:25:40, quan tothom diu que el teu temps a Roda pot valdre 2 minuts menys a qualsevol altra mitja.
Queda lluny l'1:17 de fa tant sols 3 o 4 anys, però és que en aquest temps els meus objectius i per tant els meus entrenaments han variat tant que ni jo mateix em crec que hagi passat tant poc temps.
Parlant de la cursa en si, em va sorprendre agradablement que, tot i caure en un pont de bon aprofitar, la participació va ser molt gran i això ajuda a mantenir la bona salut de la Mitja del meu poble.
Un matí amb una temperatura inmillorable per córrer, sense sol, que va acabar sortint al final de tot i amb un ambient sa i net, com es sol respirar en aquestes curses de poble, tant casolanes.

Al final, un bon entrepà de butifarra, que al cap i a la fi és el que varem estar buscant durant 21 km

foto gentilesa de Tatilmo de corredors.cat

6 comentaris:

ser13gio ha dit...

¿Y dónde está la mochila?
Vamos ya, te estás amariconando.
s

Jaume Tolosa ha dit...

La mochila en casa, que es de donde no tendria que salir nunca!!!!

Xesc ha dit...

Ei collons Juame esta molt be 1 h 25. Jo tb m´estic amiriconant una mica aquest dissabte fare la cursa de 10 km del CNS pq m´ha passat com tu, tant maxaque llarg, estic mes lent que un camio.
Ei felicitats i a veure si un dia fem un entreno, dinaret o alguna historia.

Salut

Ramon ha dit...

Osplins 1.25', juajajaua, això son les meves marques quan estic mooolt fi, ara em sembla que suaria per 1.30',....i 21 per un entrepà de buti, quan volguis a casa meva estar a 3kms i no et faré esperar tant.
Mentres tu estaves treien carbonilla per les orelles, vaig fer el Matagalls desde Viladrau, tot passant per l'Erola i Sant Segimon, ah i el bosc té uns colors memorables i unes olors,mmmmmmh
Records

Jaume Tolosa ha dit...

Xesc, l'entreno quan vulguis, el dinaret, o soparet, aquest divendres a Can Massa, podreu venir a fer, encara que només sigui el cafe???

Ramon, podies venir a Roda i al Matagalls hi anavem qualsevol altra dia, no???
Et trucu poer divendres per anar al sopar!

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Jaume 1h25' , i tenint la ment en altres coses , està de pu.. mare, d'aixó es tracta de seguir "on the road" fent el que ens demani el cos en aquells moments, quants més nays millor.

Jaume