7/1/10

ENTRENAMENT PER L'ALTA GARROTXA

El dia de Sant Esteve en Ramon em va enviar un sms per quedar per l'endemà per anar a fer un entrenament per la Garrotxa amb ell i l'Artigas. Les festes de Nadal les vaig voler fer sense la companyia de Vodafone, i al tenir el telèfon amagat dins un calaix no el vaig llegir fins el diumenge 27 quan el vaig agafar perquè m'acompanyés a fer uns quants km. Volia fer un parell d'hores, però em va fer rabia haver-me perdut aquesta sortida amb ells i vaig anar tirant cap a Torelló, St, Pere i vaig pujar a Bellmunt. Allà em trobo tota la familia Molist i fem la xerrada mentre em prenc una cola i unes galetes. 2 hores i mitja gairebé i encara he de tornar. Això s'en diu allargar un entrenament. A la tornada cap a Lurdes, em desvio cap a les Gorgues, l'Sporting i cap a Roda. Al final 4:45 amb parada inclosa per fer una mica més de 40 km.

El dimarts rebia un sms d'en Josep Artigas i em deia que quan vulgués repetiem la sortida per l'Alta Garrotxa. Quan vulgui? Ja! Ell proposa dissabte. Ok, dissabte.

Quedem a les 6:45 a Les Preses. Allà m'esperen ell, en Massa i la Mireia Diaz. Agafem un cotxe i després d'un cafè a Olot enfilem cap a L'Hostal de la Vall d'en Bac, on deixem el cotxe. Ja comença a clarejar, i ho agraeixo, ja que no havia pensat a agafar el frontal.
Comencem tranquils cap a Beget on arribem al cap de menys de dues horetes.És un poble de postal, de pessebre. Parada a Can Jeroni a fer un bon entrepà de truita per agafar forces que a partir d'aquí ens queden molts metres de desnivell positiu. Fa un dia preciós, amb un bon sol i prou visió per poder gaudir d'una vista espectacular des del cim del Comanegra. Aquestes vistes et queden grabades al disc dur i sempre pots recorrer a buscar-les quan necesites ser conscient de la preciositat de pais on vivim. A partir d'aquí, carenem fins al Pic de les Bruixes i després baixar i baixar cap a Talaixà, on compartim uns entrepanets d'en Josep, i seguim avall fins a Oix. D'aquí al cotxe ja només ens resta poc més d'una horeta d'un sender molt maco i corredor.





Al final 8 hores d'un recorregut preciós amb una boníssima companyia. Un bon entrenament que em fa anar veient les coses d'un altra color.


Després, a la Cooperativa de Sant Privat d'en Bas, carn a la brasa i pa amb tomaquet, que no solo de correr vive el hombre!


fotos de la Mireia


1 comentari:

Ramon ha dit...

El 31 de Gener, santornemi, si vols t'avisso. Sadernes-Bassegoda-el mont-Besalú
I no et creguis el Massa, el trail que s'està muntan serà pel febrer o sia que espero que et pugui anar bé com a últim (?) entreno