13/3/10

HA ARRIBAT L'HORA!

Doncs si, sembla que costi molt però tot acaba arribant. Aquest matí marxo cap a Algèria...bé, en realitat ara marxo cap a l'aeroport de Barcelona, i ho faig amb RENFE, amb la línea de rodalies Barcelona-Puigcerdà. Tot un repte ja només de començar.

Al migdia volo, junt amb en Pep Mayolas, cap a París on em trobaré amb un munt de cares noves, però també (i en tinc moltes ganes) amb algunes cares conegudes, Mark, Cyrus, Antonio... amb els que compartiré una setmana, espero que, molt i molt intensa.

Res, només agrair a tothom que m'ha estat fent costat tots aquests mesos que l'entrenament era una part important de la meva vida, familia, amics, sponsors, premsa...i ara només em queda intentar retornar tota aquesta força que m'heu donat en forma de tot el meu voler i tot el sacrifici que estigui a les meves mans per tornar de nou diumenge vinent, dia 21, amb el títol de "finisher" d'una prova dura, molt dura, però que a mi i a qualsevol que li agradi aquest món de l'ultrafons ens fa salivar només de dir-ne el nom!

Recordeu que la prova es pot seguir a partir de dilluns 15 a les 8 del matí en un "relatiu directe" a través de la web de la cursa, Facebook i Twitter, i hi podeu accedir des dels seguents links.

LA WEB

LA CURSA EN DIRECTE

FACEBOOK

2 comentaris:

Marc Sellés ha dit...

Apa nanu!! passat'ho molt bé!
i molta sort!
vagiiibeeee!

jusa ha dit...

Disfruta molt de la cursa. No tinc cap dubte que obtindràs el 'finisher'. Els deures ja els has fet. Salut
jusa