12/3/10

SEGUIMENT EN DIRECTE DE LA CURSA


TRANSAHARIANA 2010. Demà marxo, dilluns comença la festa!!!

Estressat afronto les últimes hores abans de marxar. Lligar caps a la feina, corrent molt per no atrapar res. Preparar les últimes coses, que no acaben de ser les últimes ja que sempre n'apareixen de noves a fer. Repàs de material, uffff, encara no ho tinc tot. Preparar la maleta, decidir que hi poso. Ull amb els límits de pes....un enrenou, vaja.

Però hi ha una cosa clara. El temps passa, les hores van quedant enrera i sigui com sigui marxaré i el que estigui a punt estarà a punt i el que no, NO!

En Pep, de Tapisseria Vallbona m'ha tunejat la motxilla, en Marc de Fisiosona m'ha deixat com nou, la Marta m'ha proveït d'un munt de sobres de pernil, xorisso, fuets i llangonissa, a la feina m'han alliberat del divendres a la tarda, i en general tothom hi ha posat el seu gra de sorra per que pugui marxar demà amb tots els deures fets. Ara només faltarà passar, a partir de dilluns, l'exàmen final. Serà dur, i llarg, tocarà patir, i molt. Però si ho acabo, la satisfaccció serà tant gran que no sé ni com us ho podré explicar. Ho intentaré, però estic segur que faltaran paraules.

Ah! i durant la cursa, que es pot seguir en directe des del link que ja he posat a la dreta de la pàgina, en Massa m'ajudarà a mantenir el bloc actiu publicant regularment les novetats que hi pugui haver, i com no, tothom pot utilitzar els comentaris per dir-hi la seva!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims Jaume.
Que tinguis molta sort i que poguis acabar. La posició final és el de menys.
Amunt, amunt i força
(renoi, quin contrast: la plana nevada y allà...)
Joan Vinyoles.

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies joan, una abraçada i fins molt aviat!!!