17/3/10

TRUCADA DES D'ARGÈLIA

Per fí la esperada trucada d'en Jaume.

Fa cosa de 10 minuts ha trucat , ha hagut de pujar una muntanya per poder tenir cobertura, imagineu-vos l'esforç que ha hagut de fer (però és clar, despres de 50 hores corrents ja no li vé d'una muntanyeta oi????).
Diu que tot ha anat perfecte, cap lesió i cap problema de cap tipus, han anat junts amb en Pasquale fins que els hi faltaven 11 km. i li ha vingut un esgotament i s'ha posat a clapar durant mitja horeta i com si res no hagués passat a continuat fins a la meta, tot perquè durant la nit veien una llum al darrera i es pensaven que tenien un corredor darrera seu i han començat a augmentar el ritme ( aixó ja us ho explicarà ell amb detalls i anècdotes que no seran poques!).
Ha quedat sorprès de tot el merder que s'ha muntat al parlar de metges i no actualitzar els ninotets i les classificacions, diu que tot plegat és perquè estan sense cobertura i els organitzadors envien les notícies vía satèl.lit i tot això comporta una mica de caos en la informació.

Bé, coneixent-lo només us puc dir que ja está pensant en la pròxima, está perfecte i diu que només té alguna butllofeta als peus ( us els imagineu? jejeje)

Marta.

11 comentaris:

ANNA I QUIM ha dit...

esteu molt penjats!!!
Felicitats!!!
Un PETO I UNA ABRAÇADA!!!

Ignasi Maraton ha dit...

Jaume, estas fet un autentic crak, ets increible, moltes felicitats

Unknown ha dit...

En tota la meva vida, no havía mirat tantes vegades la mateixa pagina web en tant poc temps .Felicitats, i una abraçada molt forta, Xorissu.

Xesc ha dit...

Moltes felicitats Jaume, pensa que tu has patit pero desde aqui tambe ho hem fet mirant la web. Ara a descansar i disfrutar del exit i la gran experencia.

Xesc

ser13gio ha dit...

Felicidades campeón.
Te has ganado a base de bien ese segundo puesto, enhorabuena, has hecho una machada como la copa de un pino.

Ahora descansa, y a jubilarte, que ya estás muy mayor para estas cosas, je je.
s

Anònim ha dit...

Alguna vegada has dit que volies saber el teu límit, no creus que ja ho has comprovat?. Ets un campió sens dubte, sols 11 km. no han permès ser junt amb Pascuale primers, be nosaltres diem,disfruta del deport però sense arriscar tant,Un,molt bé Jaume,però aquesta vegada creiem que has patit molt i de pas tots nosaltres per tú.
Reposa,disfruta d'aquest fantàstic segon lloc.
V i R

Marc Culi ha dit...

Moltes felicitats per aquest segon lloc, ets una maquina.....

massaguer ha dit...

Mira que parar a fer una becaina quan ja quasi hi eres,kasu'm l'olla vailet manda güevos que diria el Trillo....has deixat la glòria del triomf per en Pasquale,però a tu etqueda el bon gust del segon lloc,ara disfruta'l i com bé diu en Ser13gio,ja et pots jubilar que una altra carrera com la que has fet,ni en somnis...
Una abraçada campió...

Anna Comet i Pascua ha dit...

Moltes felicitats!

JAVI SUBIAS ha dit...

Enhorabuena amigo

Kaiko ha dit...

Felicitats Jaume,
M'has fet patir de valent en aquest final de cursa.
Me penso que ja tens apamat aquest Desert i ja no te misteris per tu. Que gran que ets!
Salut