22/9/10

JUNGLE.CAT

Si senyor, JUNGLE.CAT.

Aquest és el nom de l'equip sota el qual els 4 catalans correrem la Jungle Marathon. No perdem la identitat pròpia, ni la pertanyença mediàtica als esponsors individuals. Cada un competirà a la classificació individual i amb la samarreta del seu patrocinador, en el meu cas de SOLGIRONÈS, però al mateix temps ho farem a la classificació per equips. Varem estar sospesant diferents noms, però al final varem pensar que aquest (a més d'estar lliure com a domini a internet) resumia molt bé el que som i on anem: 4 catalans a la Jungle Marathon.

A més, no només ens hem constituit com a equip, sinó que ho hem fet a lo gran, amb una passada de web obra de l'Albert i la Montse Bertran. Moltes gracies per la feinada...ho recompensarem corrent molt per mirar que l'equip JUNGLE.CAT quedi el més amunt possible a la classificació per equips. Perquè no un podi?

GASSSSSSSSS!!!!!!! 18 dies per la cursa!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort a tots quatre, creiem que formeu un bon equip......... repeteixo molta sort.

v.i.r

mia ha dit...

un 10. Em trec el barret, no pel nom ni per la web, que també estan molt bé, sinó pel fet de fer el què heu fet, sumar esforços. No tothom ho enten això, i fer-ho .... poquíssims.

Jaume Tolosa ha dit...

Gràcies mare...repeteixo, moltes gràcies.

Mia, ho varem tenir clar des del primer dia que el primer objectiu era passar-ho bé. A partir d'aquí va venir tot rodat.